Svårt att välja?

Bli inspirerad

Vi har satt ihop ett enormt arkiv, fullt av inspiration för ditt nästa RackBuddy-projekt

Utforska vårt nya inspirationsuniversum, hitta idéer och bli inspirerad till ditt nästa projekt.

Trött på det vanliga?

Vi har gjort det enkelt för dig att förverkliga dina drömmar om den perfekta garderoben eller förvaringslösningen! Du behöver ingen designerfarenhet - bara en idé. Vi hjälper dig att nå dina mål!

Behöver du inspiration?

Senaste blogginläggen

Se mer
IN HIS SHOES: Mads Emil Møller

IN HIS SHOES: Mads Emil Møller

Kliv in i Mads Emil Møller & Emili Sindlevs livliga Köpenhamnshem, där design, konst och estetisk förvaringslösning spelar en stor roll i hur de inreder sitt hem. Med lite hjälp från RackBuddy...

Läs mer
IN HER SHOES: Trine Bang

IN HER SHOES: Trine Bang

Vi tar med oss dig till Trine Bangs fantastiska skokollektion. Trine är en 34-årig skoälskare, som arbetar som influenser agent och bor i Köpenhamn, Danmark. Detta möte är det perfekta tillfället a...

Läs mer
Hangin with Anuthida Ploypetch

Hangin with Anuthida Ploypetch

En resa till Berlin Berlin är mer än bara vackra attraktioner, kultur och spännande världshistorier. Berlin är en plats där du kan uttrycka vem du är och vara vem du vill vara - åtminstone om du fr...

Läs mer
Se våra

Bästsäljare

Kök

Särskilt i köket är det viktigt med smart förvaring. Förvara dina matlagningsböcker och kryddor i våra hyllor, eller använd en av våra ställningar/stänger för att hänga upp dina köksredskap, kastruller och stekpannor. Våra kunder har hittills varit mycket kreativa med användningen av våra produkter i sina kök. Hitta inspiration här.

Se bilder

Vardagsrum

Våra produkter passar inte bara i ditt sovrum eller i din walk-in closet. Det finns även många sätt att använda dem på i ditt vardagsrum. Du kan använda en fristående klädställning som rumsdelare, en väggmonterad stång som växthållare eller för att hänga upp dina lampor på ett unikt sätt. Möjligheterna är oändliga.

Se bilder

Badrum

I badrummet behöver du plats för handdukar, skönhetsprodukter och mycket mer. Använd några av våra trähyllor eller krokar för en elegant förvaring. Läs mer om hur du använder RackBuddy i ditt badrum här.

Se bilder

Entré

Det finns i allmänhet inte så mycket utrymme i en hall eller hall. Därför finns det alltid ett behov av en smart förvaringslösning för jackor, halsdukar och skor. Kolla in några bra exempel på hur våra kunder har utnyttjat utrymmet i deras hall.

Se bilder