Behöver du inspiration för hur du använder RackBuddy i ditt sovrum? Läs vidare och se nedan hur du kan spara utrymme genom att välja en öppen garderob istället för en voluminös garderob och få en inblick i hur andra har valt att utforma sina garderobslösningar..

Sovrummet är där du vanligtvis placerar din garderob och därmed de flesta av dina kläder. Därför är det viktigt att hitta rätt lösning som både sparar utrymme och rymmer hela din garderob. Genom att välja en öppen garderob får du en utrymmesbesparande lösning som ger dig en fullständig överblick vilket gör att risken för att du glömmer bort kläder som du har minskar.

 

Oavsett om du väljer vår walk-in-lösning eller väljer en av våra klassiska klädhängare, kommer de alla i en minimalistisk design med gott om plats för förvaring antingen på hyllor eller på klädställningarna..

Det finns också många andra sätt att bli kreativ med din RackBuddy i sovrummet. Våra pins är perfekta för att hänga lampor bredvid sängen eller som en unik växthängare. Du kan också utforma våra hyllor med bilder, vaser och växter eller placera korgar och lådor för förvaring. Om utrymmet är trångt kan du dra nytta av våra takmonterade lösningar. De klarar av att hålla en enorm vikt och tar inget golvyta. Titta här för att bli inspirerad.