Letar du efter inspiration på hur du kan använda produkter från RackBuddy i ditt sovrum? Se hur du kan spara utrymme genom att använda en klädställning istället för en skrymmande garderob. Bli inspirerad av andra kunder genom att ta del av hur de har inrett sina sovrum med garderobs- och förvaringslösningar från RackBuddy.

Varför ska du inreda ditt sovrum med en lösning från RackBuddy?

De flesta har sin garderob i sovrummet och därför är det också där du behöver skapa plats för alla dina kläder. Så det är viktigt att hitta en lösning som tar upp så lite plats som möjligt samtidigt som den rymmer hela din garderob––och det är precis vad våra innovativa lösningar gör. Med en öppen garderobslösning från RackBuddy kan du både ordning i ditt sovrum och en överblick av din kollektion av kläder––en minimalisk garderob där inga plagg glöms bort

 

Oavsett om du väljer om du väljer en garderobslösning eller en klädställning kommer du få mer plats att organisera dina kläder på. Välj mellan två olika stilar: vår Original Collection och vår Frame Collection och inred ditt sovrum med lösningar som använder minimalt med material och samtidigt maximerar ditt utrymme till förvaring!

En guide till sovrumsinredning

Det finns såklart många olika sätt som du kan inreda ditt sovrum på. För att ge dig vägledning och inspiration när du ska välja det sättet som passar dig bäst, har vi samlat några hjälpsamma tips på vad som kan vara bra att tänka på när du är igång med att inreda ditt sovrum. 

Ta rummets storlek och layout i beaktning

Om ditt sovrum är relativt litet eller har snedtak är det extra viktigt med en förvaringslösning som maximerar ditt utrymme. Ett öppet garderobssystem eller en klädställning med gott om upphängsutrymme är båda bra alternativ på lösningar. Du kan storleksbestämma våra förvaringslösningar och anpassa dem till storleken på ditt sovrum och hur mycket kläder du har. På så sätt kan du skapa en garderobslösning som kan förvara dina kläder på ett och samma ställe. Du kan också välja att mixa och matcha våra lösningar för att skapa den kombinationen som passar dig. Till exempel kan du skapa en komplett förvaringslösning för ditt sovrum med klädställningen RackBuddy William eller Frame Georgia för dina hängande plagg ihop med en vacker byrå i trä som ger plats för underkläder, strumpor och andra kläder.

Undvik stora och skrymmande garderober i din sovrumsinredning

Få mer plats i ditt sovrum genom att använda klädstänger och garderobslösningar som enbart består av ett fåtal rör istället för att inreda med en klumpig garderob. En väggmonterad lösning frigör ännu mer golvyta. De är perfekta om du vill addera extra förvaring i din nuvarande sovrumsinredning och kommer göra så att rummet känns både rymligare och luftigare. Om ditt sovrum är för litet för att rymma några av de nämnda garderobslösningarna kan någon av våra takmonterade klädstänger vara rätt lösning för dig. De tar inte någon golvyta alls!

Inspiration till inredning i sovrummet - dekorera med växter, lampor och foton

Våra lösningar kan användas för fler saker än att förvara kläder. Till exempel kan du vira en ljusslinga runt vår takhängda RackBuddy Joey eller så kan du skruva upp den på väggen och använda den som en unik upphängningsanordning för dina växter. Våra trähyllor som matchar stilen på våra garderobslösningar kan du använda som praktiska nattduksbord eller för att ställa foton och förvara böcker. Sedan har vi också RackBuddy Marlow i flera olika versioner där hyllan kombineras med en klädstång. Det är en kompakt lösning där du får plats att hänga både dina favoritplagg och förvara dina saker på trähyllan ovanför. Med våra minimalistiska lösningar finns det utrymme för dig att släppa fram kreativiteten

Inkludera saker som hjälper dig att organisera dina kläder när du inreder ditt sovrum 

Att inreda ett sovrum stoppar inte vid de större möblerna och garderobslösningarna - de mindre förvaringslösningarna är minst lika viktiga. Våra förvaringskorgar är perfekta för att organisera dina kläder och assoccearer på ett snyggt sätt. Placera dem i lådor eller på hyllorna i din garderobslösning för att separera underkläder och strumpor. 

 

Ännu mer inspiration för ditt sovrum

Här under hittar du ännu mer inspiration och idéer som du kan ha nytta av när du inreder ditt sovrum. Ta del av hur våra kunder har valt att inreda sina sovrum med stilrena lösningar som tar minimalt med plats. Om du är intresserad av att designa din egen lösning som passar ditt sovrum så kan du boka ett gratis design möte med oss. Tillsammans inreder vi ditt sovrum baserat på dina önskemål och behov.  

 

Ta en titt här under för att bli inspirerad.