En nyhet för vinentusiaster!

Smart vinförvaring med oändliga möjligheter.

Drömmer du om en vinkällare? Eller behöver du bara rätt möbel för din vinförvaring? Oavsett vad du behöver så är det inte långt från dröm till verklighet. På den här sidan kan du läsa mer om vinförvaring och olika typer av vinförvaring samt få inspiration till att designa och inreda din egen vinkällare.

Tre olika typer av Frame

Vinfördelare

En enkel och grafisk lösning som gör det enkelt och säkert att förvara dina flaskor.

Se mer här

Ek hylla

Våra hyllor är tillverkade av FSC-certifierat trä av högsta kvalitet.

Se mer här

Skydd för hyllkant

Om du tillverkar displayhyllor är denna hyllkant en enkel åtgärd för säker förvaring.

Se mer här

Så enkelt är det

Vi har gjort det enkelt att förvara och visa din vinsamling på ett säkert och snyggt sätt. Med hjälp av våra vinklingsbara hyllfästen, Wine Divider och Shelf Edge Guard kan du snabbt förvandla ditt befintliga RackBuddy-system till ett stilrent vinuniversum

 • Sikker opbevaring

  Wine Divideren sørger for, at dine flasker ikke ruller, når du stabler dem.

 • Stilren display løsning

  Hyldefronten sikrer sikker opbevaring af din vin på display hylderne.

 • Nem montering

  Både Wine Divider og Shelf Edge Guard monteres nemt og enkelt på dit eksisterende system.

Ska jag välja ett vinställ eller en väggmonterad vinhylla?

Det finns en mängd olika typer av vinförvaring, och det man oftast hittar när man söker på nätet är en massa färdigdesignade vinställ och vinhyllor som redan är definierade. Det kan finnas många goda skäl att välja en lösning som är redan designad på förhand, men det finns också något roligt i att kunna låta fantasin flöda och designa sin egen vinhållare. Frågan är bara vilken typ av av vinförvaring man ska välja? Den fråga ska vi försöka besvara här.

Fördelarna med ett väggmonterat vinställ

Ett väggmonterat vinställ kan fungera både som en enkel och smidig förvaringslösning med en lång metallstång eller ett horisontellt vattenrör att hänga vinerna på vardera sidan. Men ett väggmonterat vinställ kan också vara ett större ställ i mer klassisk mening, där du verkligen får plats med några flaskor. Ett väggmonterat vinställ kan fungera i ett kök och rymma några flaskor, medan ett vinställ också kan fungera som den primära inredningen i en stor vinkällare där du behöver plats för många flaskor.

Men vad sägs om en vinhylla?

En vinhylla är den perfekta blandningen mellan en vinhållare och ett vinställ. Här kan du nämligen både få en enskild vinhylla eller välja flera vinhyllor för att pryda väggen med dina bästa flaskor.

Oavsett dina behov finns det en lösning för dig. Och om den inte redan finns så skapar vi den åt dig! Vi är redo vid telefonen om du letar efter en skräddarsydd lösning.

Kontakta oss
 • Høj kvalitet

  Riktiga järnrör

 • Hög trivärdighet

  Mer än 100.000 nöjda kunder

 • Dammsugare vänligt

  Lätt att rengöra undertill

 • Enkel att byga

  Video monteringsguider finns tillgängliga

Blanda vinhållare och vinställ, och få en unik lösning

Har du en speciell idé som du bara måste testa? Eller har du specifika behov när det gäller storlek och design för din klädställning i metall eller väggmonterade lösning? På RackBuddy är allt möjligt! Du kan enkelt kombinera olika produkter och skapa din egen personliga lösning. Boka ett kostnadsfritt designmöte så pratar vi om hur du skapar det bästa klädstället i metall eller förvaringslösningen för dig!

Designa din egen vinhylla eller väggmonterade vinställ

Hos RackBuddy är allt möjligt, därför kan du montera, skräddarsy och designa ditt alldeles egna vinställ. Möjligheterna är oändliga och du kan få en enkel vinhylla med plats för några flaskor eller en väggmonterad vinhylla med plats för fler.

Behöver du en skräddarsydd lösning?

Om du vill designa en hel vinkällare så hittar vi en lösning som passar dina behov. Boka ett kostnadsfritt designmöte idag!


Boka ett onlinemöte