Snygg förvaringslösning skapar extra utrymme i ditt hem

Som ni kanske redan vet är RackBuddys uppdrag med nya idéer att optimera alla hörn av ditt hem. Vi har använt senaste åren för att hjälpa våra kunder lösa förvarings dilemma med skräddarsydda lösningar och vi har beslutat samla denna kunskap och lansera några av våra mest eftertraktade klädställ.

TAKMONTERAD
Taket är inte alltid det första när man tänker förvaring, men det är ett lysande exempel på hur att spara utrymme. Vi ser en tendens att använda fler möbler, skåp och annan förvaringslösning på golvet som tar upp allt utrymme och skapar en visuell röra. Men hur är det med att använda takets utrymme i stället? Oavsett om du behöver mer förvaringsutrymme i din butik eller i ditt privata hem är takmonterade rack ett enkelt sätt att frigöra golvutrymme. Inte bara funktionella, takmonterade rack kommer också att ge mer personlighet i ditt utrymme! Ta till exempel RackBuddy Chuck, enkel design på denna klädstång hjälper dig optimera ditt utrymme och få dina kläder se ut som att de svävar. Kika närmare på våra klädställ för tak.

ceiling-mounted clothes rack in iron with hang space on both side
ceiling-mounted storage solution in iron

Rackbuddy holly double clothes rack for ceiling in iron pipes
HÖRNSTÄLL
Hörn kan vara en utmaning men även om de kan verka irriterande skapar de även möjligheter! Om du utnyttjar dina tomma hörn på bästa sätt kan du skapa extra förvaringsutrymme för alla dina kläder på mindre utrymme. Ta t.ex. en hall eller passage: Även om det är ett långt och smalt rum tenderar vi ofta att placera möbler mot en av väggarna som ger mindre plats att röra sig på. Ett hörnställ kommer att förändra den visuella aspekten av rymden och hjälpa dig utvidga ditt utrymme genom att använda dessa svåra hörn. Vi har fristående eller väggmonterade hörnställ med snygga hyllor som passar alla rum, oavsett om du äger eller hyr ditt hem. Kolla fler hornkladstallning!


Wall mounted clothes rack for corner in iron pipes
Corner clothes rack in iron pipes
HYLLOR
Hyllor är en av de mest flexibla förvaringslösningar som någonsin skapats. Det är ett enkelt och billigt sätt att skapa extra förvaringsutrymme i hemmets alla rum - vardagsrum, kök, sovrum, badrum - praktiskt taget alla rum kan använda hyllor! Industriella RackBuddy hyllor är perfekta att presentera dina favoritprylar, oavsett om det är skor, böcker eller växter. Vi erbjuder hyllor med och utan häng, båda utformade att anpassa alla behov. Kombinationen av hylla och häng är perfekt i ett sovrum för skjortor med byxor på topphyllan. Fungerar även i kök att presentera dina vinglas eller hänga skärbrädor och förkläde.  RackBuddy hyllor är tillverkade av FSC-certifierad tall- och ekfanér, ett enkelt sätt att ge ditt hem en industriell men ändå mysig touch. Upptäck vårt urval av hyllor.

shelving system in iron pipes with three wooden shelves
Shelf system in iron and pine for cornerClothes rail in iron pipe with top shelf in wood

Letar du efter fler förvarings idéer? Kolla in vår inspirationssida och hitta smart förvaring för alla rum.