Drömmer du om en ny och funktionell garderob? Du behöver inte leta längre.

Oavsett om du letar efter en stor walk-in-closet eller bara vill lägga till lite extra förvaring för dina favoritartiklar i din garderob, har vi många lösningar som kan hjälpa till att skapa en snygg garderob som passar ditt hem. Den perfekta garderoben innehåller några viktiga grundelement som gör att ditt rum ser både vackert och funktionellt ut. Ett organiserat och välutrustat garderobsystem är viktigt om du har mycket kläder, väskor eller skor som behöver förvaras snyggt och praktiskt. Genom att välja en öppen garderob får du en garderob som är både praktiskt och funktionell, eftersom kläderna får hänga framme och inspirera, och det går snabbt att bilda en översikt över vad du har. Med våra walk-in-moduler kan du montera din garderob själv efter behov. Samlingen, som består av 32 skräddarsydda vattenrör och trähyllor, bildar tillsammans en helt unik design. Varje garderob kan användas individuellt eller sättas ihop för att passa just ditt hem, oavsett ojämna dimensioner och sluttande väggar.

Om du saknar golvutrymme kan du använda en takmonterad klädställning som lämnar gott om utrymme under för skor, byråer eller annat som vad du behöver förvara. Du kan också välja ett av våra klassiska klädställ som lämnar mycket lagringsutrymme under varje stång. Du kan använda utrymmet för förvaringslådor med strumpor, halsdukar eller naturligtvis skor. 

Kom ihåg: Klädgalagar är möjligen din garderobs bästa vän, så investera i god kvalitet så att dina kläder inte förstörs.