Upptäck hur du bygger din egen vinvärld

Utforska här

Vill du skapa din egen vinkällare eller letar du efter ett vinställ för dina vinflaskor? Oavsett hur dina planer på vinförvaring ser ut kan du vara säker på att du hittar en lösning hos oss. På denna sida kan du ta del av olika sätt att  förvara vin på med ett vinställ från RackBuddy. Bli inspirerad på hur du kan designa en vinhylla och hur du kan organisera din vinkällare.

Vinställ, vinhylla eller ett väggmonterat vinsystem?

Det finns såklart många olika sätt att förvara vinflaskor på. Dock är de flesta lösningar för vinförvaring färdiga vinställ och vinhyllor med specifika mått och dimensioner. Dessa kan fungera i många fall men eftersom vinkällare ofta har lägre i tak, snedtak eller sluttande golv och väggar kan ett specialanpassat vinställ behövas. Hos RackBuddy får du hjälp att skapa en skräddarsydd lösning som både passar perfekt för utrymmet och uppfyller dina behov av vinförvaring. Inte nog med det - du får också möjligheten att sätta en personlig prägel på ett egendesignat vinställ. Så ta fram din kreativa sida och skapa en unik lösning för vinförvaring hos RackBuddy. Här är allt möjligt! Nu behöver du bara besluta dig för vilken typ av vinförvaring du behöver. Låt oss fördjupa oss i vilka alternativ som finns.

Ett vinställ för några få flaskor

Om du endast behöver ett vinställ som kan hålla några få vinflaskor är lösningen ofta förhållandevis enkel. Du får plats med ett mindre vinställ i de flesta kök vilket både kan vara praktiskt och en snygg inredningsdetalj. Ett sådant vinställ tar nästan inte upp någon plats men erbjuder ändå en enkel och smart lösning för dina favoritflaskor som behöver den där speciella platsen i hemmet.

Fördelarna med en väggmonterat hyllsystem som vinförvaring

Ett väggmonterat vinställ rymmer så många flaskor som du har behov för. Du avgör själv längden på de horisontella rören längs med väggen så att du får plats med hela din vinkollektion. Du kan också kombinera rören i vinstället med en eller flera hyllplan för att skapa ännu mer förvaringsplats. Ett väggmonterat system för vinförvaring fungerar lika bra för att förvara färre flaskor i köket som i vinkällaren för en större kollektion.

En vinhylla

Om du behöver en eller flera hyllor att förvara vin på ska du kolla in våra. De stabila hyllkonsolerna i järn i kombination med trähyllor av hög kvalitet gör att de kan bära mycket vikt och är perfekta för att ställa dina finaste viner på display!

 

I våra förvaringskuber i sträckmetall kan du enkelt stapla dina vinflaskor utan någon risk för att de går sönder. De är tillverkade av 100% återvunnet järn och har en industriell och opolerad design som passar lika bra i köket som i vinkällaren.

Mixa och matcha vinställ, väggmonterade vinsystem och vinhyllor

Hos oss kan du kombinera olika förvaringselement för att skapa en helt unik lösning till ditt vin. Utgå ifrån hur ditt utrymme ser ut och välj sedan de komponenter som fyller dina behov för att skapa en specialanpassad lösning

Designa din egen lösning till vinförvaring

Som du förstår kan du utforma din vinförvaring helt efter dina egna preferenser på RackBuddy. Du kan kombinera olika förvaringskomponenter på massvis av olika sätt eller skapa din egen helt unika utformning av vinförvaring. Hos oss kan du skapa allt från ett enkelt vinställ för några få flaskor till ett komplett väggmonterat förvaringssystem för den större vinkollektionen. Så vare sig om du bara har några extra flaskor som saknar en plats eller är en vinsamlare som vill inreda en vinkällare kommer du hitta en förvaringslösning som passar dig och dina behov på RackBuddy. Boka ett gratis designmöte med oss idag!