När du dekorerar badrummet gäller samma principer som för övriga rum i huset, nämligen förvaring, flexibilitet och funktion. I många hem har badrummet ofta begränsat utrymme, så det är viktigt att vara kreativ och hitta en lösning som utnyttjar utrymmet fullt ut. Det kan vara en utmaning att komma ihåg att även de minsta förändringarna kan göra skillnad.

I badrummet är golvytan också viktig, så det är en bra idé att hänga så mycket av badrumsinredningen som möjligt på väggar och tak, eftersom ju mer golvyta som hålls fritt, desto större känns rummet. Med RackBuddy kan du skapa många kreativa lösningar för badrummet. Med våra trähyllor kan du förvara handdukar, skönhetsprodukter och mycket mer. Om utrymmet är trångt är våra takmonterade lösningar idealiska att använda, eftersom det inte tar upp någon golvyta och samtidigt kan bära mycket vikt som t.ex. våta handdukar.

Lägg till några krokar för badrockar, handdukar eller hängande växter och skapa en inredning som passar din unika stil. Upptäck ett brett utbud av alternativ för att designa ditt drömbadrum.