När du ska få ordning i badrummet är det viktigt att få en uppfattning om vilka förvaringsbehov som finns. Det är lika viktigt att få en bild av vilka begränsningar ditt badrum har utrymmesmässigt. Eftersom badrum brukar vara mindre till ytan kan det göra stor skillnad att hitta en lösning som verkligen maximerar användningen av rummet. Att skapa den perfekta badrumsinredningen kan kännas som ett stort projekt. Då kan det vara bra att komma ihåg att även små förändringar gör stor skillnad. Denna sida är full av idéer och inspiration på hur du kan dekorera ditt badrum.

Inspiration till din badrumsinredning

Om du har ett litet badrum är det viktigt att värna om golvytan. För ju mer golvyta som du lyckas frigöra desto luftigare och större kommer rummet att kännas. Om du å andra sidan har ett relativt stort badrum kan du inkludera så mycket smarta och praktiska förvaringslösningar som möjligt i din badrumsinredning. Hos RackBuddy hittar du ett brett utbud av olika lösningar som hjälper dig att optimera utrymmet i ditt badrum - oavsett storlek. Här under har vi delat med oss av några idéer på badrumsinredning som förhoppningsvis kommer ge dig inspiration till ditt projekt.

Få ut det mesta av golvytan när du inreder badrummet

Som sagt, när det kommer till att inreda ett barum är det extra viktigt att få så mycket användning av golvytan som möjligt. Ett sätt att göra detta på är genom att skapa plats för förvaring längs väggarna och upphängt i taket. Våra vägg- och takmonterade lösningar är perfekta att använda i små badrum. De tar inte upp någon golvyta över huvud taget och är stabila och bärkraftiga nog för att klara av vikten av badrumsartiklar och tunga, blöta handdukar.

 

Ta gärna en titt på två lösningar som monteras i taket: RackBuddy Joey i silverfärgade, galvaniserade vattenrör och Frame Joey. Båda är två bra alternativ för rum där det förekommer vatten så som det gör i de flesta badrum. De andra lösningarna i vår Frame Collection passar också i ett våtrum eftersom de alla har ett matt pulverlack. 

Mixa och matcha och skapa den ultimata badrumsförvaringen

Hos RackBuddy är det möjligt att kombinera flera lösningar för att skapa en komplett badrumsinredning. Du kan använda våra trähyllor till att exempelvis förvara handdukar, extra toalettpapper eller en trevlig krukväxt. Om du har plats för ett större hyllsystem kommer det att hjälpa dig att organisera dina saker i badrummet. 

Organisera alla småsaker i badrummet

De flesta saker som förvaras i badrum är relativt små. Få ordning bland parfymer, hudvård, hårstylingsprodukter, m.m. med hjälp av våra förvaringskorgar och lådor. De passar perfekt på våra hyllor men såklart även i lådorna på andra badrumsmöbler eller i badrumsskåp. 

Använd krokar för extra förvaring

Sätt upp våra krokar för att ha en plats att hänga handdukar, badrockar eller kläder. Du kan skruva upp så många som du behöver och om behoven förändras är det hur enkelt som helst att anpassa antalet krokar.

Letar du efter en skräddarsydd lösning?

Då har du hittat rätt! Vare sig om det gäller en komplett lösning till ditt badrum eller en enskild förvaringslösning som du vill justera dimensionerna på så hjälper vi på RackBuddy dig. Boka ett gratis designmöte så kommer vi tillsammans fram till ett sätt på hur vi kan göra verklighet av den badrumsinredningen som du drömmer om!

Känner du taggad på att få ordning i badrummet?

Vi hoppas att du har fått inspiration på hur du kan gå tillväga för att skapa en badrumsinredning som både är praktiskt och stilren. För att du ska känna dig ännu mer inspirerad att sätta igång med ditt projekt kan du se här under på några av våra kunders lösningar. De har med hjälp av oss skapat kreativa förvaringslösningar som matchar deras förvaringsbehov och storleken på badrummet. Vi hoppas kunna hjälpa dig på samma sätt så att du också kan organisera ditt badrum!