Att få till rätt stil på inredningen i vardagsrummet kan kännas svårt. Det ska både vara ett rum där du och dina gäster ska vilja samlas och umgås i och en plats där du kan koppla av. Därför ska känslan både vara mysig och inbjudande. Här under hittar du inspiration på hur du kan inreda vardagsrummet med smart förvaring för att skapa ett rum som du kommer vilja spendera tid i.

 

Utöver inspiration och idéer på hur du kan inreda ett vardagsrum, delar vi dessutom några smarta tips på hur du kan skapa mer förvaring i vardagsrummet. Genom att välja rätt förvaringsmöbler som passar ditt rum kommer du kunna göra det mesta av ditt utrymme. Läs vidare för att ta del av saker som kan vara bra att tänka på när du inreder ditt vardagsrum.

Smart förvaring i vardagsrummet

Vår ambition på RackBuddy är att skapa förvaringslösningar som inte tar mer plats än dina saker. Genom att undvika stora och otympliga förvaringsmöbler i vardagsrummet får du mer plats. I vårt sortiment av smarta förvaringslösningar hittar du olika typer av produkter som fyller olika behov men som alla skapar mer plats för förvaring. Inred ditt vardagsrum med våra vackra förvaringsmöbler och känn dig trygg med att designen håller över tid. De är tidlösa och erbjuder gott om förvaringsutrymme - om du är i behov av mer förvaring i vardagsrummet är RackBuddy det självklara valet!

Att ett inreda vardagsrum - inspiration och idéer

Vi på RackBuddy har försökt att underlätta processen att inreda ett vardagsrum. Detta gör vi genom att erbjuda praktiska lösningar i en minimalistisk och tidlös design som inte upptar mer plats än nödvändigt. Våra förvaringsmöbler passar inte bara in i alla typer av vardagsrum, de passar också i alla olika rum. Våra garderobslösningar passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet. Likaledes kan någon av våra många klädställningar ha samma självklara plats bredvid sängen som vid soffan. Scrolla vidare för att se olika sätt att inreda vardagsrummet. 

Skapa mer förvaring i vardagsrummet med ett TV-bord

Om du, som många andra, har en TV i vardagsrummet kan du använda ett TV-bord för att skapa extra förvaringsplats. Inte bara ger en TV-möbel plats för just TV:n, den kan också rymma böcker, sällskapsspel, tv-spel, extra kuddar och filtar, eller andra saker i ditt vardagsrum. 

Inred vardagsrummet med flera hyllor eller en vacker bokhylla

Om du har massor av böcker kan du skruva upp några av våra hyllor eller sätta upp ett hyllsystem i vardagsrummet för att organisera dem på. 

Du kan såklart också använda dem till att förvara andra saker på, som till exempel tavlor, växter, lampor, tavlor och andra dekorationer. Din egengjorda bokhylla är också en personlig detalj som adderar till den där mysiga känslan i vardagsrummet. 

Dela av vardagsrummet med en klädställning

Det kan vara svårt att inreda ett vardagsrum även om det är stort och du har plats med fler möbler och förvaringslösningar. Ett tips är att dela av rummet i två eller fler sektioner och möblera dem som mindre, enskilda vardagsrum. Testa att använda någon av våra fristående klädställningar. På samma gång som den är en rumsavdelare ger den dig en plats att hänga filtar, växter, ljusslingor eller andra saker som gör att rummet känns mysigare. 

Lägg till extra förvaring med väggmonterade klädstänger

Du kan använda våra väggmonterade klädstänger till allt från att hänga upp kläder och väskor till upphängda krukväxter eller ljus. På en del av våra vägghängda klädstänger finns där dessutom en hylla ovanför som ger extra förvaringsutrymme. Kolla in Frame Marlow eller RackBuddy Little Marlow

Inred ditt vardagsrum med egendesignade lösningar 

Om du har en specifik idé på hur du vill inreda ditt vardagsrum så hjälper vi dig gärna att göra verklighet av dessa planer. Vi kan också hjälpa dig att anpassa våra förvaringslösningar utefter måtten på ditt vardagsrum och skapa en komplett lösning av smart förvaring i ditt vardagsrum.

 

Boka ett gratis designmöte – så hjälper vi dig med den perfekta förvaringslösningen för dig och ditt vardagsrum. 

Vi hjälper våra kunder att få ordning i sina vardagsrum

Om du väljer att inreda ditt vardagsrum med förvaringslösningar från RackBuddy så kommer du inte vara den första. Här under kan du se några av lösningarna som idag tillhör nöjda kunder. Blir du inspirerad och intresserad att skapa din egna RackBuddy-lösning till ditt vardagsrum är det bara att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att skapa förvaring i vardagsrummet som kommer att hålla i många år framöver.