Returpolicy

Om du inte är nöjd med ditt köp eller om du har ångrat dig kan du returnera den oanvända och kompletta produkten till oss i sin originalförpackning inom 100 dagar efter att du har mottagit din beställning, tillsammans med retursedeln. Du ansvarar för att se till att varan är väl försluten och i gott skick. Hyllor och rör måste packas på ett säkert sätt och lådor får inte vara hoptejpade.

Vi tar inte emot returer på skräddarsydda beställningar och på RackBuddy Logan och de kan därmed inte returneras. Vi rekommenderar att du kontrollerar måtten på produkten innan du lägger din beställning.

Alla fraktkostnader som är relaterade till returen måste betalas av dig och du ansvarar för skicket på varan under leverans.

Retursedeln måste fyllas i och placeras i alla lådor som du returnerar. Utan en retursedel kan vi inte ta emot din retur. Vi utför återbetalningar via samma betalningsmetod som användes vid köpet så snart som din retur har anlänt till vårt lager och har kontrollerats. Det kan ta upp emot 14 dagar för returen att behandlas. 

VIKTIGT:

Försändelser som skickats till ett postombud eller till en ogiltig adress accepteras och återbetalas inte.

 

Returer ska skickas direkt till adressen nedan:

RackBuddy ApS, Returns
Gammel Vardevej 66A
6700 Esbjerg, Denmark

 

Klicka här för att ladda ner och skriva ut din retursedel

RackBuddy returns

Reklamation

Kontrollera alltid din beställning inom en vecka.

Kontakta oss direkt om du har mottagit en skadad försändelse, felaktiga varor eller om delar saknas. Skicka bilder på dina produkter för att enklare och mer effektivt behandla ditt klagomål.

 

Klicka här för att läsa mer om våra Regler och villkor.