Walk-in / Garderob

Se bilderna 🡲

Vardagsrum

Se bilderna 🡲

Vinförvaring

Se bilderna 🡲

Behöver du en skräddarsydd lösning?

Inga problem – vi anpassar våra lösningar efter dina behov. Vi hjälper dig att visualisera dina planer med 3D-skisser – såklart helt utan kostnad.

Boka ett online-möte

Köp produkterna

Utforska vårt sortiment av garderobslösningar, klädställningar, hyllor, tillbehör och annan förvaring på vår hemsida. Välj bland olika stilar och många kombinationer.

Köp nu

Kontorsinredning

På denna sida hittar du en hel del idéer på hur du kan inreda ett kontor. RackBuddy erbjuder massor av smarta förvaringslösningar som är både vackra och praktiska. Du kommer att se att de flesta av dem passar perfekt in i kontorsinredningen på ditt företag. De tar inte upp en massa extra plats men ger dig plats för ytterkläder, pärmar, kontorsmaterial och andra utspridda saker. Upplev hur enkelt det är att inreda det stora kontorslandskapet eller det lilla hemmakontoret med våra minimalistiska och flexibla lösningar.

Inspiration på inredning till kontoret

Det finns många olika tillvägagångssätt för att göra ett kontor till en fungerande arbetsplats. Ett sätt är att skapa en miljö som är trivsam, inspirerande och funktionell. En välfungerande kontorsmiljö spelar en viktig roll i att effektivisera arbetet. Detta kan du enkelt åstadkomma med förvaringslösningar från RackBuddy. Här under hittar du några idéer på hur du kan inreda på jobbet för att skapa en motiverande arbetsplats. 

Använd väggmonterade klädstänger eller fristående klädställningar

Om du har ett mindre kontor är det en god idé att hålla golvet så fritt från saker som möjligt. För att hålla det rent och snyggt på en sådan arbetsplats kan du använda en vägg- eller takmonterad klädstång. Skruva upp Frame Joey i taket eller RackBuddy Wyatt och vips så har du en plats att hänga ytterkläder på.

Om du har ett större kontor kan du ha tillräckligt med plats för en fristående klädställning. Där kan alla på kontoret hänga av sig sina ytterkläder när de kommer på morgonen. En stor fördel med en fristående klädställning är att den kan flyttas runt när behoven förändras. 

Sätt upp hyllor på kontoret

Har du massor av böcker, pärmar eller annat som du behöver förvara på ditt kontor? Ett snyggt hyllsystem ger dig plats att förvara de saker som du behöver i ditt arbete men som du inte vill ha liggandes på skrivbordet. Förvaringsmöbeln kan också placeras i kontorslandskapet för att ge plats åt krukväxter och annat som bidrar till en trevlig kontorsmiljö.

Få ordning på hemmakontoret

Det är lika viktigt med en bra arbetsmiljö på jobbet som hemma. Organisera hemmakontoret med en eller två trähyllor och få ordning bland allt kontorsmaterial. Att sätta upp hyllor kan också vara ett sätt att få in fler växter på kontoret eller för att få plats med extra lampor. Kanske är ditt hemmakontor i samma rum som din garderob. Då kan du skruva upp några av våra förvaringslösningar som kombinerar trähyllan med en klädstång som t.ex. Frame Marlow och RackBuddy Marlow. De skapar mer plats för dina pärmar eller böcker och dina kläder på en och samma gång.  

Mindre förvaring för skrivbordet

Är ditt skrivbord också fullt av saker? Få ordning på alla papper, anteckningsböcker, pennor, m.m. med små förvaringslösningar. För att organisera ditt skrivbord rekommenderar vi våra trådkorgar och förvaringslådor. Med dessa är det enkelt att hålla ordning bland dina saker och de kommer i flera olika storlekar som passar perfekt på skrivbordet. De passar lika bra på våra hyllor eller i bokhyllan.

Vill du ha vår hjälp med att inreda ditt kontor?

Vi har hjälpt många nöjda kunder genom åren att få ordning på sina kontor. Våra förvaringslösningar kombinerar högklassig design med praktiska förvaringsmöjligheter. Den minimalistiska inredningen passar lika bra i ett stort kontorslandskap som för det privata kontorsrummet. Dessutom kan vi anpassa förvaringslösningarna efter måtten på ditt kontor så att du kan maximera lokalens utrymme och potential och skapa en luftig och organiserad arbetsmiljö.

Det hållbara valet

På RackBuddy hittar du hållbara lösningar i kvalitetsmaterial. Vi anser att det är bättre för miljön att investera i hållbara material av hög kvalitet jämfört med att köpa förvaringslösningar som behövs bytas ut vart och vartannat år. Av den anledningen har alla våra lösningar en tidlös design och är tillverkade av högkvalitativa material. Till exempel är allt järn som vi använder 100 % återvunnet och allt trä är certifierat och kommer från hållbart och ansvarsfullt skogade områden i Europa. Det är din garanti för hållbar kontorsinredning.

Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för din kontorsinredning

Behöver du en specialanpassad lösning till din kontorsindredning? Vi på RackBuddy hjälper dig gärna att skapa en inredning som är speciellt anpassad för ditt kontor. 

Boka ett gratis designmöte med oss idag – så hjälper vi dig att hitta en unik lösning för ditt kontor. Vi tar fram ett förslag på en kontorsinredning och ritar upp en 3D-skiss. Vi anpassar allt efter lokalens mått och tillsammans inreder vi ditt kontor helt efter dina önskemål. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att inreda ditt kontor och skapa en behaglig arbetsmiljö för dig och dina kollegor.