Hur monterar jag ihop min RackBuddy?

Vi har gjort en guide för montering av din RackBuddy klädställning/hängare.

Vi använder samma monteringsfästen på alla våra ställningar, så proceduren är densamma oavsett vilken produkt du ska montera.

När du väl vet var din RackBuddy ska sitta är det viktigt att du först och främst tar reda på vilket material väggen består av. Det finns olika skruvar för olika material, beroende på om du monterar i tegel, betong, trä eller gips och efter storleken på ställningen. Vi rekommenderar att du monterar i tegel, betong eller trä.

Om din klädställning ska monteras på tegel eller betong behöver du en skruvmejsel, väggborr, pluggar och skruvar. Pluggar och skruvar medföljer i paketet.

Börja med att markera hålen där du ska förborra och använd eventuellt en dammsugare för att suga upp dammet från borrningen av hålen. Sätt sedan in pluggar i alla hål och håll upp ställningen på väggen. Det är en bra idé att vara två personer och låta den andra personen hålla i ställningen. 

Slutligen skruvar du upp ställningen mot väggen med hjälp av skruvarna. Var säker på att alla skruvar dras åt ordentligt.

Om du monterar i trä kan du skruva direkt in i väggen.

Nedan hittar du videor och instruktioner för våra olika ställningar och hängare.

RackBuddy Original Collection

Frame Collection

RackBuddy Leatherish Collection