Mycket mer

Än bara en klädställning

Lär känna RackBuddy

Mycket mer

Än bara en klädställning

Lär känna RackBuddy

Möt teamet

Eddie Calvillo

Produktion

Lars Petersen

Produktion

Jerry Mawuena

Produktion

Camilla Bader

PR & SoMe Manager
camilla@rackbuddy.dk


Monika Møller

Kundservicechef
monika@rackbuddy.dk

Patricia Fuchs

patricia@rackbuddy.de
Kundtjänst & Försäljning - Tyskland

Joséphine Lavigne

Kundtjänst & Försäljning - Frankrike
jl@rackbuddy.fr

Martin Qvist

Butikschef Köpenhamn
store@rackbuddy.dk

Lasse Nielsen

Ägare & grundare
ln@rackbuddy.dk

Martin Heinze

Ägare & grundare
mh@rackbuddy.dk

Christian Grønbech

Chief Marketing Officer
cg@rackbuddy.dk

Läs vår

Historia

RackBuddy grundades av Martin Heinze och Lasse Nielsen, två danskar i 30-årsåldern som alltid har haft en dröm om att starta ett eget företag.

Hur det började

Det hela började i slutet av 2013, när Martin och Lasse byggde sin första klädhängare i ett litet garage i Næstved, Danmark. Martin hade letat efter en stabil, anpassningsbar öppen garderobslösning för sin nya lägenhet, men hittade inget som passade hans vision. Alla befintliga erbjudanden var antingen instabila eller hade en smaklös design. Därför bestämde de två ägarna att själva bygga en klädställning. Mer än nöjda med resultatet var de fast beslutna att utforma fler ställningar av vattenrör till vänner och bekanta. De investerade precis tillräckligt med pengar för at kunna köpa leveranser och finansierade sedan alla kommande projekt med deras försäljningsvinster.

Martin och Lasse märkte snart att deras produkt hade en stor potential och eftersom efterfrågan ökade bestämde de sig båda för att arbeta heltid på sitt affärsprojekt och RackBuddy skapades. När de lanserade sin webbplats vid den tiden hade de inte vågat drömma att de bara två år senare skulle ha en webbplats på fyra språk och sitt eget RackBuddy-showroom i hjärtat av Frederiksberg.

Vår idé

RackBuddy skapades utifrån idén att en klädställning är en möbel som formar identiteten hos ägarens hem.

Dina kläder uttrycker vem du är. Ofta spenderar du mycket tid, pengar och omtanke på nya kläder i din garderob. Så varför ska du gömma dem i en garderob och inte visa upp dem stolt?

Vi tror att utformningen av din garderob och dess funktionalitet ska gå hand i hand. Därför erbjuder vi dig stabila och väldesignade öppna garderobslösningar som håller länge och som perfekt stöder din individuella stil och behov.

Läs om

Våra värderingar

Hörnstenarna i vårt företag

Vi värdesätter

Originalitet och förmågan att tänka kreativt

Vi tror att alla ska få chansen att uttrycka sin egen identitet. Därför är det vårt mål att inte bara leverera en möbel utan också göra det enkelt för dig att vara dig själv och skapa exakt det hem du vill ha. Vi vet hur man gör fantastiska möbler, men det är du som ger dem den sista biten av personlighet och själ. Du kan därför bli helt involverad i designprocessen för dina klädställningar och garderobslösningar. Detta gör det möjligt för oss att leverera originella och unika produkter, som endast är anpassade till dig. Endast fantasin sätter gränserna!

Vi värdesätter

Vänskap och tillförlitlighet

Få en RackBuddy för livet! Våra produkter är gjorda för att hålla och göra ditt liv bättre varje dag under en lång tid, precis som en god vän. Vi strävar efter att leverera extra stabila och robusta lösningar som överträffar dina förväntningar men samtidigt hålla våra priser överkomliga och rättvisa.

Vi tror på

Konceptet "hygge"

I Danmark betyder hygge att göra vardagliga ögonblick mer meningsfulla genom att skapa en mysig atmosfär och njuta av det fantastiska sällskapet. Därför närmar vi oss alla våra projekt med ett positivt sinne och jordnära attityd. Vi kommer från den lyckligaste nationen i världen och vet att platsen du tillbringar mest tid, ditt hem, är grunden till lycka. Därför är vårt syfte att hjälpa dig skapa din egen plats att koppla av och njuta av de små sakerna i livet.