I köket behöver du mycket tillgänglig plats för att förvara allt från tallrikar och glas till stekpannor och annan köksutrustning. Att optimera ditt kök för maximal användning av ytorna behöver varken vara dyrt eller innebära en utdragen process. Genom att hitta nya sätt att organisera, kan du enkelt förnya din köksförvaring. Även de minsta detaljerna kan förändra hela känslan av rummet - som ett helt nytt kök! Hos RackBuddy hittar du ett brett sortiment av lösningar som du kan använda för att uppgradera din köksinredning. Alla våra produkter är noggrant designade i en tidlös och minimalistisk stil och för att maximera förvaringsutrymmet i ditt kök.

 

På denna sida hittar du massor av inspiration och idéer för din köksinredning och förvaring. Liksom varje hem är varje lösning unik. Vi älskar att hjälpa våra kunder som kommer till oss med kreativa idéer på hur de vill skapa mer förvaring i köket. Få inspiration från våra kunder till ditt nästa projekt längre ner på sidan.

Idéer för köksinredning

Har lösningen de praktiska funktioner som jag behöver i köket, maximerar ditt utrymme och uppfyller dina krav på design och kvalitet? De är tre bra frågor som kan hjälpa dig komma fram till vilket sätt som du ska organisera ditt kök. RackBuddy erbjuder ett brett utbud av olika kökförvaringslösningar för att du ska hitta en lösning som matchar dina behov och din nuvarande köksinredning. Med våra lösningar vill vi hjälpa dig att förvandla ditt kök till ett rum där det både känns enkelt och okomplicerat att laga mat och där du vill spendera tid. Detta möjliggörs med öppna förvaringslösningar i dansk design som låter dina köksredskap vara lättåtkomliga och som skapar en behaglig atmosfär. Här under hittar du inspiration och idéer på hur du kan inreda ditt kök.

Använd hyllor som köksförvaring

Gör plats åt dina kokböcker och organisera dina kryddor på våra vackra hyllor. Trähyllorna är tillverkade av certifierat trä från hållbart och ansvarsfullt skogade områden i Europa. Välj mellan en industriell stil och en mer minimalistisk stil på hyllkonsolerna i järn att fästa din trähylla på. Våra hyllor passar också utmärkt att placera skålar, koppar och serveringsfat på. De är till och med tillräckligt stabila och bärkraftiga för att klara av vikten av både en vattenkokare och en kaffemaskin. 

En väggmonterad klädstång som optimerar utrymmet i köket

Vi föreslår att du använder en väggmonterad klädstång för att hänga upp dina kökshanddukar, grytvantar och förkläden. Vår RackBuddy Jolene eller Frame Jolene är det självklara valet för denna uppgift. På grund av deras höga bärförmåga fungerar det lika bra att även hänga tyngre saker på dem. Det är hur smidigt som helst att till exempel hänga grytor, kastruller, silar och mått på de vägghängda stängerna. På så sätt är de lätta att nå när du är igång med matlagningen –– en praktisk förvaringslösning som dessutom ger ditt kök en ny stil och känsla.

Dra nytta av höjden och få mer plats i köket 

Upptäck våra takmonterade klädstänger som är perfekta för köksredskap så som stekpannor, stekspadar, slevar och skärbrädor –– allt som du vill ha nära till hands när du lagar mat. Om du har en köksö passar RackBuddy Joey perfekt att hänga över men den fungerar lika bra att använda för upphängning av lampor. Hos oss är det möjligt att helt fritt bestämma höjden på stången så att den passar ditt köks dimensioner och dina preferenser. Använd våra takhängda lösningar och återta oanvänt utrymme!

Designa din helt egna köksförvaring och skapa en specialanpassad lösning

Hos RackBuddy kan du anpassa din nya köksförvaring helt efter dina önsksmål. Bilderna på denna sida är exempel på hur våra kunders kreativa idéer och planer på förvaringslösningar har gjort att de har fått maximal användning av sina kök. De har tillsammans med oss skapat deras egna specialdesignade lösningar som både passar deras nuvarande köksinredning och tillgodoser deras behov av mer köksförvaring.  Detta kan du också göra! Boka ett gratis design-möte––så hjälper vi dig att förvandla dina inredningsdrömmar till verkliga lösningar.