3D-lösningar

Se bilderna 🡲

Olika stilar och

Profiler

Vilken typ är du? 🡲

Användbara

Tips & Trix

Lär dig mer 🡲

Behöver du en skräddarsydd lösning?

Då har du kommit rätt. Vi anpassar våra lösningar efter dina behov och hjälper dig visualisera dina planer med 3D-skisser – såklart helt utan kostnad.

Boka ett online-möte

Köp färdiga produkter

Utforska vårt sortiment av garderobslösningar, klädställningar, hyllor, tillbehör och annan förvaring på vår hemsida. Välj bland olika stilar och många kombinationer.

Köp nu

Inspiration för smart förvaring och förvaringslösningar

På denna sida hittar du massa inspiration för smart förvaring. Vi hoppas att detta ska ge dig idéer till din nästa förvaringslösning. Vi på RackBuddy arbetar för att skapa smarta lösningar som ger dig mer plats, jämfört med förvaring som äter upp utrymmet i ditt hem. Vår förhoppning är att du genom att scrolla igenom denna sida får inspiration till en förvaringslösning som passar dig!

Smarta lösningar till alla rum

RackBuddy erbjuder massor av smarta lösningar för hemmet. Här ser du ett axplock av olika kreativa förvaringslösningar med minimal materialanvändning som ger maximalt med förvaringsutrymme. Du ser både våra förvaringslösningar som vi har tagit fram tillsammans med talangfulla designers och exempel på hur några av våra kunder har specialanpassat deras förvaring. Du kommer hitta inspiration på smarta förvaringslösningar till alla rum i ditt hem. Upptäck hur du kan optimera utrymmet genom smart förvaring i köket, badrummet, sovrummet, barnrummet och vardagsrummet. Vi skapar också förvaringslösningar för vinkällare och walk-in-closets. Vi på RackBuddy vill hjälpa dig att skapa smart förvaring för alla typer av rum och behov. Klicka runt på vår hemsida och bli inspirerad för ditt nästa projekt.

Vi tar oss an alla typer av utmaningar

Oavsett hur rummet där du behöver mer förvaring ser ut kommer vi att hjälpa dig att hitta en lösning som passar. Vare sig det gäller rum med snedtak eller smala hallar där konventionella modullösningar inte passar så hittar du en lösning hos RackBuddy. Våra förvaringslösningar är designade för att kunna anpassas, förändras och att passa alla typer av rum och utrymmen. Med våra smarta förvaringslösningar kan du mixa och matcha olika förvaringskompomenter för att skapa den ultimata förvaringslösningen för dig och ditt hem som fyller alla dina behov

I ett projekt hjälpte vi den danske sångaren Mads Langer att organisera hans walk-in-closet i ett utmanande rum med sluttande väggar. Med våra lösningar från RackBuddy kunde vi ta nytta av hela rummet - och hela takhöjden. Något som en klumpig modullösning inte hade kunnat göra. Våra flexibla lösningar ger mer förvaring och tar upp mindre yta. En perfekt lösning även för rum som inte är helt fyrkantiga eller har högt i tak.

Du kan också läsa om hur du får bäst användning för utrymmet i ett litet rum eller hur du frigör mer plats i ditt hem. Bli inspirerad på sätt som du kan använda våra smarta förvaringslösningar som uppfyller alla dina krav och behov.

Inspiration för smarta lösningar i hemmet

Om du letar efter smarta förvaringslösningar som frigör utrymme i ditt hem så har du hittat rätt! Vi på RackBuddy har tagit fram en hel del kreativa lösningar som skapar mer förvaring i ditt hem. Scrolla längre ner på sidan för att få inspiration på smarta förvaringslösningar för hemmet i konstruktioner som löser dina behov i en stilren och minimalistisk design.

Vägg- och takmonterade förvaringslösningar till köket, badrummet och hallen

Våra väggmonterade och takmonterade lösningar går att använda i alla rum. Skruva upp dem i köket och få en plats att hänga upp kökshanddukar, kastruller, stekpannor eller andra köksredskap. Du får snabbt och enkelt mer plats för förvaring utan att uppta något extra golvutrymme. Därför fungerar de lika bra att montera på badrumsväggarna eller i taket i badrummet för att hänga upp handdukar och morgonrocken. Såklart kan de mångsidiga upphängningsanordningarna också användas i hallen för att hänga upp jackor och andra ytterkläder eller i något annat rum i ditt hem.

Garderobslösningar med eller utan hyllor för smart sovrumsförvaring

I sovrummet är målet oftast att skapa så mycket förvaringsutrymme som möjligt med en lösning som upptar så lite golvutrymme som möjligt. Därför är en stor och klumpig garderob oftast inte det alternativ som optimerar ditt utrymme och ger dig mest möjliga förvaring. Vårt breda utbud av garderobslösningar som använder minimalt med material är ett bättre alternativ för att göra det mesta av ditt utrymme. I vårt sortiment hittar du både förvaringslösningar som enbart ger dig mer plats att hänga dina kläder och större garderobslösningar som dessutom har hyllplan och inbyggda byråer. I våra smarta förvaringslösningar får du plats med klänningar och skjortor, skor och väskor samt underkläder och strumpor.

Smart förvaring för alla utspridda saker i ditt hem

Våra hem består av saker som behöver någonstans att förvaras. Var ska du samla alla böcker, fotoalbum, spel och andra småsaker? På våra högkvalitativa trähyllor och hyllsystem får du plats med alla dina saker. Vad som är ännu bättre med en förvaringslösning från RackBuddy är att den går att anpassas helt efter hur stort eller litet ditt behov av förvaring är. Våra smarta förvaringslösningar tar inte upp mer plats än vad dina saker gör. De ger dig bara plats att organisera dem. Dekorera dina väggar i vardagsrummet med våra vackra hyllor och gör dem till dina genom att förvara dina saker och foton på dem. Ute i hallen kan du skruva upp antingen en Cullen eller en Marlow. De är två alternativ på en smart förvaringslösning som kombinerar en hylla med en klädstång där du både kan hänga upp jackor och förvara mössor och vantar. En smart lösning som optimerar ditt utrymme. 

Smarta förvaringslösningar designade av RackBuddys kunder

Då varje persons behov av förvaring ser olika ut kan det hända att du inte hittar en lösning som passar dig i vårt standardsortiment. Om så är fallet, hjälper vi dig gärna att designa en utefter ditt utrymme eftersom vi på RackBuddy arbetar för att kunna hitta förvaringslösningar till alla. Se här hur vi tidigare har skapat lösningar åt några av våra kunder. Några har velat skapa mer, smart förvaring kring sängen och andra har kombinerat sitt hemmakontor med förvaring. När vi låter kreativiteten flöda kan vi tillsammans skapa smarta förvaringslösningar som maximerar ditt utrymme.

Om du känner för att designa din egen skräddarsydda lösning och sätta en personlig prägel på din nya förvaringslösning bör du boka ett gratis designmöte. Tillsammans kommer vi hitta en smart lösning för ditt hem