Nyckeln till att lyckas med inredningen i barnens rum är att använda praktiska och barnvänliga förvaringsmöbler som är anpassade efter barnens behov och längd. Då barnrum tenderar att vara mindre storleksmässigt, kan noga planering göra stor skillnad. På denna sida hittar du massor av inspiration på hur du kan inreda ett barnrum.

Inredning till barnrum från RackBuddy

Våra klädställningar för barn är den perfekta lösningen för att organisera barnens kläder och få ordning i rummet. Klädställningarna har en minimalistisk design och den stabila konstruktionen av järnrör tar upp minimalt med plats och ger istället plats för lek. Med dessa klädställningar lyfts kläder och väskor upp från golvet. Dessutom har RackBuddy Judy gott om förvaringsutrymme för skor och lådor med leksaker under de hängande kläderna. Dessa speciellt framtagna klädställningar har en lägre höjd så att barnens kläder hamnar i deras ögonhöjd. Detta gör det enklare för barnet att själv välja ut sina kläder. Klädställningarnas utformning innebär också att de är enkla att flytta när ni vill möblera om i barnrummet. Utöver det, är det möjligt att bygga på och höja klädställningarna i takt med att barnen växer och behoven av förvaring förändras. Anpassningmöjligheterna och den slitstarka designen gör en förvaringslösning från RackBuddy till en investering för livet

Inspiration till inredning i barnrummet

När du inreder barnrum kan det vara svårt att hitta en förvaringslösning som uppfyller alla krav. Lösningen ska erbjuda tillräckligt med plats för förvaring på samma gång som den inte upptar för mycket golvutrymme. Låt dig inspireras på hur du på bästa sätt inreder ett barnrum för att maximera rummets ytor.

Välj en klädställning istället för stora garderobsmoduler i barnrummet

Vi rekommenderar att du inte inreder barnrummet med stora och klumpiga garderobsmoduler. Välj istället en nätt klädställning som ger förvaringsplats samtidigt som det finns plats kvar för lek. Ett bra exempel på detta är RackBuddy Kathy. Denna modell erbjuder mycket hängutrymme för kläder och lämnar plats för ytterligare förvaring under klädställningen. Där kan du samla saker som skor, väskor och leksaker för att få ännu mer ordning i barnrummet. 

 

RackBuddy Molly kommer med samma fördelar men har ett vertikalt rör i mitten som kan användas för ytterligare organisering. Separera olika kläder från varandra: överdelar från underdelar, tröjor från byxor, lillebrors kläder från storasysters... 

Byråer och förvaringskuber för att förvaring av böcker och leksaker

Utöver klädställningar hittar du också byråer och förvaringskuber hos Rackbuddy. Genom att inkorporera andra typer av förvaringslösningar i inredningen av barnrummet skapar du andra typer av möjligheter för organisering. Byråerna är tillverkade av certifierat trä från hållbart och ansvarsfullt skogade områden i Europa. Välj mellan olika färger och två olika typer av trä. Använd byråerna för att organisera leksaker eller använd våra fristående järnkuber till att förvara böcker. De öppna kuberna gör det enkelt för barnen att själva välja bland böckerna. 

Använd hyllor för mer förvaring i barnrummet

Att sätta upp våra smalare hyllor Little John och Little Marlow är ett smart och enkelt sätt att addera mer förvaring. I barnrummet kan de användas för att sätta upp inramade teckningar och gosedjur eller för att förvara böcker och lådor med leksaker i. Skruva upp dem i en höjd så att barnen når för att låta dem själva ta ner och upp saker från trähyllorna. Låt dig inspireras av bilderna och se hur några av våra kunder har valt att inreda för att få ut det mesta av barnrummet.

Har du idéer på hur du vill inreda ett barnrum?

Hos RackBuddy är det möjligt att skapa en egen specialanpassad förvaringslösning som passar ditt barnrum. Boka ett gratis designmöte med oss så hjälper vi dig att inreda barnrummet baserat på dina krav och önskemål.