Kanske visste du inte att det även går att använda många av våra lösningar utomhus? RackBuddy-lösningar passar lika bra inomhus som i din inredning utomhus. Om du har en stor trädgård eller en uteplats kan du använda våra förvaringslösningar för att göra dem mer inbjudande och behagliga. Förutom att de ger mer förvaring, kommer du vilja spendera mer tid ute när du har skapat en trevlig miljö. 

Att inreda en uteplats

Det kan vara svårt att få ordning på utomhusmiljön. Därför har vi tagit fram några tips som kan vara till hjälp när du vill organisera din uteplats. Här under hittar du inspiration och idéer på hur du kan använda våra förvaringslösningar utomhus. 

Använd klädställningar för att hänga upp krukväxter

För att dina krukväxter inte ska ta över hela din terrass kan du använda våra klädställningar att hänga upp dem på. Detta ger dig inte bara mer plats utan kan också användas för att skärma av en sektion av uteplatsen. Dessutom blir det enklare att vattna växterna när de kommer upp från marken. Samla hela ditt kryddkök på ställningen så att du kan välja rätt ört när du ska laga mat.

Organisera grillplatsen med utomhusförvaring från RackBuddy

Om du har en grill på din uteplats kan du använda våra vägg- eller takmonterade stänger att hänga upp dina grillredskap så att de är nära till hands när du lagar mat. För att addera extra förvaring ute kan du enkelt skruva upp några av våra krokar. Då kan du hänga grytvantar och skärbrädor vid grillplatsen, handdukar och badrockar vid poolen eller filtar vid sittgruppen för när det blir kallare om kvällen.

Skapa förvaring utomhus utan ett stort förråd

Du kan också använda krokarna från vårt breda sortiment för att förvara dina trädgårdsredskap. På så vis behöver du inte ha ett stort skjul som kan uppta merparten av en mindre uteplats. Se bilderna för att få mer inspiration på hur du kan använda våra produkter för att skapa förvaring i din trädgård, på din altan, balkong eller annan plats utomhus. 

Inred din uteplats med RackBuddy

Vi har tagit inspiration från den skandinaviska sommaren och allt vad den innebär.

Med en lösning från RackBuddy följer oändligt många olika möjligheter. De kan användas i alla rum; i köket, i vardagsrummet, i badrummet och i garderoben. De kan till och med användas utomhus; på balkongen eller i trädgården!


Vi har tagit många av våra lösningar med oss utomhus och stylat dem för att skapa en riktigt somrig känsla. Med dessa inredde vi en uteplats så att den skulle kännas riktigt mysig och ombonad. En plats där du ska kunna luta dig tillbaka och njuta av svenska jordgubbar, sommarvärmen och långa ljusa sommarnätter. 


Kolla in våra idéer och bli inspirerad av hur du kan använda våra lösningar av industriella vattenrör för att skapa samma inbjudande känsla på din uteplats.