Din hall är det första rummet i ditt hem som du och dina gäster träder in i och  därför vill många göra hellen till ett funktionellt utrymme med en mysig atmosfär. Utrymmesoptimering är kontaktpunkten i många hushåll, speciellt entrén som ofta kräver praktiska lösningar. Detta rum är ofta litet och trångt och kan vara en av de svåraste rummen att dekorera. Därför handlar det om att tänka kreativt och använda funktionella och platsbesparande lösningar som ser till att din hall inte bara behöver vara ett tråkigt genomgångsutrymme.

Jackor, halsdukar och väskor fyller snabbt upp utrymmet, det kan därför vara en bra idé att överväga takmonterade lösningar för att skapa mer golvyta och hyllor för andra typer av förvaring. Hos RackBuddy har vi produkter i fasta vattenrör och trä som hjälper till att utnyttja utrymmet och hjälper dig att hålla din entré snygg och samtidigt ge din interiör ett industriellt och tidlöst utseende. På detta sätt kan du skapa en entrélösning som lever upp till sin fulla potential.

Våra hyllor är perfekta för att dekorera entrén. Placera vid behov. förvaringslådor eller korgar på hyllan för halsdukar och handskar eller använd utrymmet som dekor för bilder och växter som hjälper till att ge ett varmt välkomnande direkt när du går in i hemmet. Vår Marlow-hylla är utrustad med en klädstång under hyllan så att ni båda har förvaringsutrymme på hyllan överst och kan hänga jackor och halsdukar på röret nedanför, den perfekta garderobslösningen för de mindre kvadratmeterna. Vår Joey för taket är en annan klassiker för entrén där du vill spara lite golvyta. Röret kan anpassas exakt efter dina önskemål och rymmer även de tyngsta vinterjackorna i garderoben. Se här hur våra kunder har varit kreativa med sina RackBuddy-lösningar i entrén.

Våra hyllor är perfekta för att lösning hallen.Placera förvaringslådor eller korgar på hyllan för halsdukar och handskar eller använd utrymmet som dekor för bilder och växter som hjälper till att ge ett varmt välkomnande direkt när du går in i hemmet. Vår Marlow-hylla är utrustad med en klädstång under hyllan så att du har förvaringsutrymme på hyllan överst och kan hänga jackor och halsdukar på stången nedanför, den perfekta garderobslösningen för de mindre kvadratmeterna. Vår Joey för taket är en annan klassiker för entrén om du vill spara mer golvyta. Röret kan anpassas exakt efter dina önskemål och rymmer även de tyngsta vinterjackorna i garderoben. Se här hur våra kunder har varit kreativa med sina RackBuddy-lösningar i entrén.