Hallen är det första rum som dina gäster möts av när de kommer på besök. Därför är det viktigt att optimera hallförvaringen så att de känner sig välkomna hem till dig och har gott om plats att hänga av sig sina jackor och ställa av sina skor. På denna sida hittar du massor av inspiration på hur du kan inreda din hall. 

Varför är det viktigt med en optimal förvaringslösning i hallen?

Att optimera utrymmet är extra viktigt i hallen då mycket skor och jackor ska få plats att förvaras på en liten yta. Här behövs praktiska förvaringslösningar som rymmer många saker samtidigt som de inte tar upp för mycket plats. En omöjlig kombination kanske du tänker? Inte om du inreder din hall med lösningar från RackBuddy. Våra flexibla och justerbara förvaringslösningar tillåter dig att tänka utanför boxen och inreda din hall utefter dina behov och utrymmets dimensioner. 

Inspiration till din hallinredning

Håller du på att klura på hur du ska inreda din hall? Då har du hittat rätt! Här hittar du inspiration till din hallinredning och idéer på hur du skapar en inbjudande och mysig känsla i entréen till ditt hem. Vi ger dig också förslag på hur du skapar tillräckligt med plats för dina kappor, stövlar, väskor, mössor, vantar och allt som du vill förvara i hallen. Mixa och matcha våra förvaringslösningar för att hitta en hallförvaring som passar din hall.

Inkludera takförvaring i din hallinredning

Svämmar din hall också över av alla jackor, halsdukar och väskor? Ta tillbaka golvytan med en takmonterad lösning. På RackBuddy hittar du du takhängda klädstänger av vattenrör i en industriell stil som en del av vår Original Collection och en avskalad design i vår Frame Collection. Oavsett vilken stil du föredrar, innehåller båda kollektionerna förvaringslösningar som maximerar utrymmet i din hall och hjälper dig att hålla den organiserad. Utöver de praktiska fördelarna med att använda en takmonterad förvaringslösning i hallen skapar våra produkter också en tidlös och stilren hallinredning.  Vår takhänga Joey passar i de allra flesta entréer. Inte bara på grund av den minimalistiska designen men också för möjligheterna att anpassa storleken på rören. Klädställningen går att anpassas i höjdled och på bredden för att du ska kunna välja den variant som passar din hall. 

Använd hyllor för mer hallförvaring

Utöver att få användning av höjden i hallen med någon av våra takhängda klädstänger som exempelvis Frame Joey, kan det vara en god idé att även maximera förvaringen längs väggarna. Få ordning bland dina saker eller dekorera din hall med fotografier och växter på våra hyllor. Du kan dessutom placera förvaringskorgar eller lådor på hyllorna för att organisera halsdukar, mössor och vantar. För en lite mindre hall rekommenderar vi vår RackBuddy Marlow. Detta är en vägghängd förvaringslösning som kombinerar en hylla med en klädstång - en perfekt lösning för en mindre hall.

 

Använd väggmonterade hyllor för att förvara dina skor, väskor eller andra accessoarer. Genom att få upp dessa saker på väggarna får du tillbaka värdefull golvyta.

 

Har du en stor hall med gott om plats?

Kanske tänker du "jag har ju gott om plats i min hall – har ni ingen lösning som rymmer alla min familjs kläder och skor?" Såklart har vi det! Vi har ett stort urval av garderobslösningar som ger dig exakt så mycket förvaring som du har behov av. Du kan också kolla bland våra andra förvaringslösningar och klädställningar som är perfekta att använda som hallinedning. Vår Original Collection består av förvaringslösningar som är gjorda av vattenrör i en opolerad och industriell design. Vår Frame Collection, å andra sidan, innehåller lösningar som är tillverkade av fyrkantiga järnrör som passar perfekt i en hall med en minimalistisk och skandinavisk stil. Hos RackBuddy finns det något för alla och utöver våra klädställningar hittar du också skohyllor för att göra förvaringen i din hall komplett. 

Inred din hall med en specialanpassad förvaringslösning

Om du har en specifik idé på hur du vill inreda din hall kan du boka ett kostnadsfritt designmöte med oss. Vi hjälper dig att skapa en förvaringslösning som är skräddarsydd efter din hall och dina önskemål

Kolla in några av våra kunders kreativa hallösningar som de skapade med hjälp av RackBuddy.