För att sticka ut från mängden och förmedla en enhetlig bild åt kunderna är det viktigt att butiksinredningen är i samma stil som resten av företaget. Du vill ha en stilren inredning som fyller verksamhetens behov. Den här sidan är fullspäckad med inspiration på hur du kan inreda med våra lösningar i din butik eller verksamhet. Du får också ta del av hur vi har hjälpt våra kunder tidigare. Förhoppningsvis ger det dig idéer på hur du vill utforma din butiksinredning. 

Inredning för verksamheter i olika branscher

Oavsett vilken typ av verksamhet du har kan RackBuddy hjälpa dig med en butiksinredning som både är praktisk och sätter en unik men smakfull prägel på lokalen. Vi har stor erfarenhet av att inreda butiker, restauranger, barer, showrooms och kontorsmiljöer. Läs vidare för att se vilka lösningar som skulle passa din butik eller verksamhet.

Behöver du klädställningar till din butik? Hitta inspiration här

Är du en stolt ägare av en klädbutik eller är du mitt i processen av att öppna en? Då hjälper vi gärna dig med att skapa en komplett inredning till din klädbutik så att du kan presentera dina produkter på bästa möjliga sätt. Med våra lösningar kan du göra det mesta av ditt utrymme. De tar inte upp en massa extra plats men gör det möjligt för dig att fylla din butik med kläder.

Portabla lösningar är det självklara valet för en klädbutik

Om du har en klädbutik vill du nog inreda den med fristående klädställningar - antingen med hjul eller utan. Detta är den mest flexibla lösningen för en klädbutik då det gör det möjligt för dig att enkelt flytta runt dina kläder i butiken och möblera om. De minimalistiska klädställningarna gör det enkelt för dig att visa upp dina produkter - de låter kläderna stå i centrum. En del modeller har även ett hyllor som är perfekta för att lägga vikta tröjor och t-shirts på display eller för att visa upp accessoarer.

Klädställningar som ramar in dina kläder

Du kan även hitta klädställningar till din butik i vår Frame Collection. Dessa ramar in dina kläder och kan användas för att till exempel visa nya produkter eller specialerbjudanden. Kolla in Frame Jackson eller Frame Little Georgia. I de avskalade och skandinaviska klädställningarna kan du hänga utvalda favoriter på display. 

Tak- eller väggmonterade lösningar tar inte av golvytan

Om du letar efter inredning till din klädbutik som inte tar upp för mycket golvyta bör du utforska vårt sortiment av vägg- och takmonterade klädstänger. För klädstänger som hängs upp i taket kan du välja mellan Frame Joey som har en minimalistisk och kvadratisk design och våra andra lösningar i vår Original Collection i en mer industriell design. Vattenrören i vår takhängda RackBuddy Joey är en cool kontrast till de mjuka kläderna. 

 

Vi erbjuder även väggmonterade lösningar i samma industriella design. Kolla in RackBuddy Cullen eller Frame Jolene om du föredrar den kantiga designen. Dessa klädstänger gör det enkelt för dig att hänga upp kläder längs med väggarna i din butik. På Frame Marlow finns dessutom ett hyllplan ovanför klädstången där du kan ställa en växt, en vas eller någon annan dekor som passar med den övriga butiksinredningen. 

Letar du efter en skräddarsydd inredning till din butik?

RackBuddy skapar specialanpassad förvaring och skräddarsydda butiksinredningar för att du ska få den lösningen som passar din butik och dina behov. Vare sig om det är hyllsystem, hyllor eller klädställningar som du behöver så kommer vi hjälpa dig att hitta en lösning som fungerar för dig och din verksamhet. Vi tar fram ett förslag på en lösning på din butiksinredning och ritar upp en 3D-skiss. Vi anpassar allt efter lokalens mått och tillsammans inreder vi din butik helt efter dina önskemål!

 

Boka ett gratis designmöte med oss idag för att diskutera dina idéer på din framtida butiksinredning.

 

Ta inspiration från exemplen här under som visar hur vi har hjälpt några av våra kunder med kompletta inredningslösningar.