Anpassad kökslösning med takmonterade skåp

RackBuddy har skapat en stilren och funktionell köksförvaringslösning för en privatkund med takhängda järnskåp

Lofthængte jernkabinetter til opbevaring i køkken

Området runt köksön är en central del av det moderna köket. Ön fungerar både som en arbetsplats, bar och samtalsplats som inbjuder till social samvaro kring dagliga göromål.

De öppna takhängda skåpen bidrar till att skapa ljus och rymd runt platsen samtidigt som de ger en modern och industriell look.

Lofthængte kabinetter til køkkenopbevaring

Lösningen har skapats med fokus på modern estetik och funktionalitet, tillverkad av hållbara material av hög kvalitet och med lång livslängd. Köket har fått en minimalistisk, strömlinjeformad stil med rena linjer och det mörka järnet som skapar en tidlös och rå look.

Jernkabinetter til ophæng i loft

Genom att använda de takmonterade skåpen kan man spara mycket utrymme men ändå ha massor av förvaringsmöjligheter för kokböcker, kryddor, flaskor, tallrikar, glas eller vad man än kan tänkas behöva. Skåpen har även hängare som till exempel kan användas tillsammans med våra krokar för handdukar, grytor, stekpannor, etc.

Åbne lofthængte jernkabinetter til opbevaring

Behöver ditt kök en uppgradering, har du frågor eller behöver inspiration? Kontakta vårt kunniga team som står redo att hjälpa dig med din alldeles egna skräddarsydda lösning.