Kontorslösning med bra förvaringsmöjligheter

Ett hemmakontor behöver inte bara vara praktiskt, det kan också vara spännande och stilig, utan att kompromissa med förvaringsmöjligheter och arbetsutrymme.

Costum kontorløsning med hylder og skuffer i silver vandrør og klassisk egetræ

Här har en kund fått en skräddarsydd kontorslösning för hemmet som täcker nästan hela väggen, från golv till tak, i silverfärgade rör och klassiska ekhyllor, samt lådor. Trots att lösningen tar upp mycket av väggytan tar den ändå inte upp mycket plats i kontoret och ger både mycket utrymme för förvaring, en fin skrivbordsplats och skapar också ljus och rymd i hela rummet.

Kontor med hylder fra gulv til loft i silver jernrør og egetræ

Förutom den goda platsutnyttjandet får kontoret också en modern och industriell utstrålning, tillverkad i robusta material som har lång livslängd och kräver minimalt med underhåll. Kombinationen av de råa järnrören och ekhyllorna skapar en stilig look som passar perfekt in i den nordiska hemmiljön.

Skuffemøbel til kontorløsning i egetræ

Skråblandaren har smarta och rymliga push-open-lådor. Eken ger en nordisk estetik som ser både modern och klassisk ut. Möbeln är också skapad med tanke på att den ska hålla i många år framöver, både när det gäller material och design. Lådorna är tillverkade av FSC-certifierat trä som kommer från skogar där det inte avverkas mer träd än skogarna hinner reproducera.

Kontorløsning med hylder og skuffer i silver vandrør og egetræ

Har du ett hemmakontor som behöver moderniseras? Tveka inte att kontakta vårt serviceteam, som står redo att hitta den helt rätta skräddarsydda lösningen för ditt hem.