Black Friday - Søren & Emilie

 

RackBuddy Black Friday - Søren & Emilie

 

Vid RackBuddy låter vi oss ofta inspireras av våra kunders kreativa lösningar och sätt att använda våra produkter i deras personliga inredning. Det är den personliga touchen i ett heminteriör som inspirerar oss att skapa våra produkter och skräddarsydda lösningar på RackBuddy.

På Black Friday låter vi oss inspireras av paret Søren & Emilie, som har skapat en skräddarsydd lösning från RackBuddy för att installera i sitt vardagsrum. Paret ville ha en lösning som täckte deras långa vägg i vardagsrummet, och resultatet talar för sig självt.

RackBuddy Black Friday

 

OM LÖSNINGEN

Søren och Emilie besökte vår butik på Frederiksberg för råd och vägledning om att hitta rätt lösning för sin 8 meter långa vägg i vardagsrummet. Lösningen är baserad på vår Walk-In-kollektion, som ger många användningsmöjligheter, som paret önskade.

De många hyllorna ger möjlighet att lägga till personlighet i vardagsrummet, eftersom de kan visa upp favoritföremål som berättar något om dem som bor där.

Beslag och svarta järnvattenrör ger en rå, industriell look som passar perfekt med parets inredningsstil, som kännetecknas av en mer rå look.

RackBuddy Black Friday

RackBuddy Black Friday

Även om Walk-In-kollektionen är baserad på garderoben är det bara kreativiteten som sätter gränser för hur kollektionen kan användas. Lösningen i vardagsrummet visar Walk-In i en annan miljö, och vi tycker att den fungerar mycket bra som bokhylla i vardagsrummet.

 

Inspirerad av paret lösning? Se alla möjligheter med vår Walk-In-kollektion här

Behöver du hjälp att hitta rätt lösning för ditt hem?

Tveka inte att kontakta oss på info@rackbuddy.com.

Som en extra tjänst på grund av Black Friday erbjuder vi en livechatt på vår webbplats, som finns tillgänglig för att hjälpa dig fram till kl 20:30