RACKBUDDY X VILLA NYTT

 

Tillsammans med inredningstidningen Villa Nytt så sätter vi ett nytt tankesätt i fokus - nämligen att du inte ska gömma undan dina kläder. Något som också är en av grundpelarna i Rackbuddys förvaringskoncept.

RackBuddy in VillaNyt

VARFÖR SKA DU VISA UPP DINA KLÄDER?

Öppna förvaringslösningar ska inte avskräcka dig utan snarare ses som en möjlighet för att uttrycka dig ytterligare i ditt hem. Med öppna garderobslösningar får du nämligen mer luft, utrymme och flexibilitet i hemmet.

"Vi investerar både tid, tankar och pengar i vad vi har på oss. Så, varför gömma undan kläderna i skåp, byråer och garderober när vi inte använder dem?"

RackBuddy in VillaNyt

När kläderna ska vara en del av din inredning så är det dock viktigt att du får en garderobslösning som fyller alla behov. Du kan därför tillsammans med vårt designteam få alla våra Rackbuddy-lösningar skräddarsydda efter dina personliga önskningar och behov. Så att du kan använda ditt utrymme på bästa möjliga sätt samtidigt som att du stolt kan visa upp dina kläder.

Läs hela artikeln i Villa Nytt här

RackBuddy VillaNyt cover

 

Kollektionen du ser på bilderna i artikeln är vår The Cabinet Collection och om du önskar att skräddarsy en lösning som passar till dina behov och ditt hem så är vårt designteam redo att hjälpa dig. Du kan kontakta oss på info@rackbuddy.se eller 010-7502624. Så hjälper vi dig med att förverkliga dina visioner om den perfekta förvaringslösningen.