Lär känna RackBuddy Little Frame!

Ett Minimalistiskt Klädställ för Begränsade Utrymmen

Att hitta ett snyggt klädställ för ett begränsat utrymme kan vara en utmaning. Vi tog på oss utmaningen att hitta en lösning på problemet genom att designa ett mindre ställ i en minimalistisk design för dem som inte har utrymme nog för en walk-in closet.  

På grund av den höga efterfrågan har vi tagit fram en mindre variant av vår älskade RackBuddy Frame. Denna minimalistiska kollektion visar upp våra skandinaviska rötter och är ett stilrent alternativ till våra mer industriella klädställ. Detta geometriska klädställ är populärt bland både privatpersoner och företagskunder och kommer omedelbart ge karaktär åt omgivningen den placeras i, oavsett om det är i hemmet eller i butiken. Få ut mer av ditt utrymme

Little Frame är ett dubbelt klädställ som inte bara är dekorativt utan också funktionellt. Storleken och designen på denna förvaringslösning är perfekt för dig som vill röja upp omkring dig och förhindra att det ska stökas ner snabbt igen. Detta moderna klädställ passar i nästan alla tänkbara utrymmen. Det är den snygga förvaringslösningen för din butik, din restaurang, din hall eller ditt sovrum som du har letat efter. 

Med sin smakfulla design och minimalistiska detaljer kommer Little Frame aldrig att gå ur tiden och kommer att göra ett stort intryck på ditt utrymme oavsett hur litet det är.

Så om du varit intresserad av vår Frame kollektion men inte haft tillräckligt med utrymme för våra standardställ är vår nya Little Frame perfekt för dig!

Sätt din personliga prägel

RackBuddys Little Frame finns tillgänglig i tre av våra bästsäljande färger: svart, vitt och mörkt järn. Välj antingen en färg som går i kontrast med resten av din inredning eller välj en som går i samma toner som din vägg för att ge ditt utrymme ett enhetligt intryck. 

Ge din garderob ett unikt utseende med klädgalgar från RackBuddy som finns tillgängliga i många olika färger. 

Du kan också sätta en personlig prägel på ditt klädställ genom att använda klädkrokar från RackBuddy – finns tillgängliga i samma färger som våra galgar.

Tips: Våra Rackbuddy S krokar hjälper dig att spara ytterligare plats i ditt begränsade utrymme

Letar du efter en lösning i en större storlek? Ta då en titt på Little Frames storasyskon i vår Frame Collection