Fler möjligheter, färre begränsningar

Vi är så exalterade över att dela vårt första projekt för i år med dig - ett projekt vi hoppas kommer ge dig inspiration till ditt egna hem. Medgrundaren av Rackbuddy, Lasse Nielsen, kände sig kreativ och bestämde sig för att omvandla detta udda extrarum till en drömmig walk-in closet. Detta projekt var något av en utmaning på grund av den ovanliga formen av rummet men på Rackbuddy är vi som tur är inte rädda för utmaningar! Lasse ville använda så mycket som möjligt av den existerande platsen och därför tog vi fram en skräddarsydd lösning. Om du inte redan visste det så kan Rackbuddy hjälpa dig med att designa klädställningar som passar helt perfekt till just dina ytor och som ger personlighet till ditt hem.

Se hur Lasses skräddarsydda walk-in closet blev:

Det varma ekträet är det som fångar din uppmärksamhet direkt när du kliver in i rummet. Kombinationen av träelement och industriella rör skapar en varm och mysig stämning med en rå touch. Träbyråerna är det senaste tillskottet till kollektionen och de fungerar som den perfekta lösningen för att skapa extra förvaringsmöjligheter.

De är ursprungligen skapade för att användas med ben eller integrerade i våra walk-in lösningar, men Lasse använde sin kreativitet genom att stapla två byråer på varandra. Han kom också på att han kunde lägga till hyllorna ovanför för att utnyttja platsen på bästa möjliga sätt. Rackbuddy siktar efter att skapa plats istället för att ta plats och denna lösning visar precis hur du kan få ut det mesta av ditt utrymme, även vid små rum med snedtak. 

Denna walk-in lösning är extremt mångsidig. Du kan hänga upp dina skjortor och jackor, och förvara resten på hyllorna eller i ekbyrån. Den sistnämnda är perfekt för strumpor, underkläder, träningskläder och andra saker som du inte vill visa upp.

Vill du se vår makeover av hela rummet? Spana in videon nedanför.

Är du intresserad av en skräddarsydd lösning? Skriv till oss på info@rackbuddy.se och så kan vi skapa en inspirerande 3D bild som passar till både dina ytor och behov.