RackBuddy IKEA Hack

Rackbuddy introduces the easiest IKEA hack ever

Shop Logan klädstång, flera olika färger, 50-100 cm

IKEA Pax hack med Logan Collection

Den som kom med frasen “arbeta smartare inte hårdare” var en klok person. Den frasen beskriver perfekt vårt koncept for nya Logan collection, särskilt utformad för att uppgradera din IKEA Pax-garderob .De flesta mindre hållbara billigare hängare böjer innan länge eller går sönder, i motsättning till Logan collection som inte bryts eller blir slitna eftersom de är tillverkade av järn. Vi skapade denna collection för att rymma alla er DIY människor därute och vi är glada för möjligheten att presentera dig för det mest enkla IKEA hack någonsin!

Oavsett du redan har en IKEA Pax-garderob som behöver uppgradering, eller du behöver en ny garderob, är ett IKEA hack en solid, attraktiv och hållbar lösning. Ingen tvekan om att IKEA Pax-garderober som säljs runt om i världen och är den valda förvaringslösningen i många många hem. Begreppet IKEA-hacking har blivit ett världskänt fenomen och i när allt kommer till allt gäller önskan om att anpassa. Även om du köper något som de flesta har i sitt hem, kan du mycket väl prägla det till ditt eget. Logan klädställ är ett perfekt sätt att visa personlighet, färg och förfining åt din IKEA Pax-garderob, utan att det kostar en förmögenhet eller tar en hel helg att montera. Installationen tar fem minuter och ger din IKEA PAX-garderob en ny exklusiv look. Logan finns i fyra färger; Mörk, Silver, Matt Grön och Matt Beige. Slutför utseendet med kvalitets hängare och krokar för din öppna eller stängda IKEA Pax-garderob.

“Under åren har vi fått många förfrågningar om uppgradering av folks IKEA Pax-garderob, så vi bestämde oss för att göra något åt det och introducerade därför vårt Logan klädställ i tre special anpassade storlekar för detta exakta syfte. De finns i två livliga färger som ger en personlig look för din IKEA-garderob medan du uppgraderar till en hållbar, långvarig lösning utformad att passa din IKEA Pax-garderob.”
- Christian Grønbech, RackBuddy

 

 

Hur att upphöja din garderob med Logan

Logan Collection består av tre olika storlekar i fyra olika färger. Storlekarna är fast beslutna att passa mätningarna av klassiska IKEA PAX-garderob mätningar, allt du behöver göra är att mäta vilken storlek IKEA-garderob du har hemma. De finns i 50 cm, 75 cm och 100 cm. 

Färgerna att välja mellan är antingen våra klassiska industriella rör färger i silver och mörka eller våra två helt nya färger; Matt Beige och Matt Grön. Slutför utseendet med kvalitets hängare och krokar för ditt Logan klädställ.

Dom silvriga och mörka rören ger en rå, maskulin och sofistikerad look åt din IKEA Pax-garderob, samtidigt som du även får RackBuddy industriell vibe.  Den matta beige och matt grön är för dig som älskar att omge dig med färg och de två färgerna kombineras utan problem med den minimala skandinaviska designen som en IKEA Pax-garderob har. Om du har en öppen IKEA Pax lösning och supplerar med ett Logan klädställ får hela rummet ett annat utseende, vilket gör att din garderob verkar som handgjord och skräddarsydd efter dina behov. Du kan även använda Logan klädställ i den stängda garderobslösning, vilket ger dig glädjen över unikhet när du öppnar garderobsdörrarna för att klä dig.

Våra vattenrör i järn skapar en vacker kontrast till enkla modeller från IKEA Pax och Logan klädställ tillför din garderob en fin finish till ett överkomligt pris. Ta helt enkelt bort den befintliga klädstången och skruva in Logan i din föredragna färg och wupti, ditt DIY-projekt är gjort och din IKEA Pax-garderob fick den snabbaste make-over.

 

Anpassade Logans

 

Logan klädställ kan också användas mellan två väggar på andra platser i hemmet, se bara till att mätningarna är exakta. Vill du beställa en anpassad väggmonterad Logan i specifika mått kan du se vår ursprungliga Logan. Den ursprungliga Logan finns i silver och mörk. Använd Logan i hallen, badrum, kök eller var som helst i hemmet där det behövs en monterad klädstång.

Shop custom Logan klädstång