Förvaring i en smal hall

Bor du i en liten lägenhet eller har du svårt att hitta förvaringslösningar som passar en mindre hall? Här hittar du inspiration och tips på hur du kan skapa ordning på de mindre utrymmena i ditt hem.

Inspiration till entréen: Det första intrycket

Hallen är det första som du och dina gäster möts av när de kommer in genom dörren. Därför bör du inreda rummet för att skapa en behaglig och inbjudande känsla så att dina gäster får det bästa möjliga välkomnandet. Men hur skapar man en sådan atmosfär på en liten yta i mindre hem kanske du undrar? Det finns flera sätt att inreda en liten entré på ett sätt som maximalt använder utrymmet och skapar en hall som man vill komma hem till.

Idéer till en liten hall: Hur du skapar mer plats genom att använda mindre förvaringslösningar

Nyckeln till att skapa en välkomnande entré är att skapa så mycket plats som möjligt. En liten hall som är belamrad med ytterkläder och skor i klumpiga garderobsmoduler och lådor kan snabbt kännas klaustrofobisk. Därför rekommenderar vi att du lyfter upp dina saker och förvaringen i din lilla hall från golvet så att de inte tar upp för mycket golvyta. Ett enkelt sätt att göra det är att använda tak- eller väggmonterade lösningar som inredning i din lilla entré.

Att inreda en liten hall: fördelarna med en takmonterad lösning

RackBuddys vision är att skapa lösningar som ger plats. Våra takmonterade förvaringslösningar ger dig mer golvyta. Du skapar en luftigare känsla i ett mindre rum genom att hänga upp dina kläder på en takhängd klädstång. Du frigör inte endast välbehövlig golvyta utan håller också väggarna fria att dekoreras med tavlor och foton. Inred en liten hall med en eller flera klädstänger för taket. De är mycket bärkraftiga och skapar förvaring åt både dina sommar- och vinterjackor. Varianter av våra  takmonterade lösningar hittar du både i RackBuddy Original Collection och i vår Frame Collection. Om du vill inreda din hall i en mer industriell och opolerad stil rekommenderar vi RackBuddy Joey. Vattenrören skapar en stabil och annorlunda förvaringslösning. Det mer minimalistiska och anspråkslösa alternativet är vår Frame Joey som erbjuder samma stabilitet fast i en kantigare design.

Att inreda en liten hall: fördelarna med en väggmonterad lösning 

Vill du istället använda dina väggar till förvaring erbjuder vi dessutom förvaringslösningar för detta ändamål. Utforska våra väggmonterade lösningar som även inkluderar diverse hyllplan med klädstänger. Vår Frame Marlow kombinerar till exempel en ekhylla med en kvadratisk klädstång som ger dig plats för dina jackor, mössor och vantar i en och samma lösning. Om du vill spika upp dina tavlor på väggen istället för att ställa dem på en hylla kan den vägghängda klädstången RackBuddy Joey vara för dig. Den är tillverkad av vattenrör i järn vilket ger en industriell känsla till en liten hall. Givetvis kan du också välja att mixa och matcha olika väggmonterade klädstänger och hyllor för att sätta din egen prägel på inredningen i din lilla entré.

Valmöjligheterna är många 

Vid första anblick kan det kännas svårt och utmanande att hitta förvaringslösningar till en liten entré eller smal korridor. Vi hoppas att vi har lyckats ge dig nya idéer och inspiration på hur du kan inreda och organisera i en mindre hall. Med förvaringslösningar från RackBuddy kan du maximera utrymmet för att skapa en luftig och välkomnande känsla. 

Om du har blivit inspirerad att skapa din egen unika lösning för din hall som inte finns tillgänglig i vårt standardsortiment kan du alltid kontakta oss. Vi hjälper dig att hitta den perfekta lösningen för dig och hallens dimensioner. Boka ett gratis design-möte och låt oss hjälpa dig att förvandla inredningsdrömmarna för din lilla hall till verkliga lösningar.