Hur du inreder ditt studentboende på en budget!

Vart tog sommaren vägen? Dags att återgå till rutin, vardag och göra sig redo för skola eller arbete. Använd våra förvaringslösningar för att enkelt få ordning på din arbetsplats. Vi har samlat några alternativ på prisvärda förvaringslösningar som hjälper dig att organisera ditt studentboende samtidigt som det får det att kännas personligt och hemtrevligt.

Har du nyss fått tag i ett stundetboende och är redo att starta nästa kapitel i livet? Då kan våra produkter hjälpa dig att snabbt få ordning i ditt nya hem. Om du flyttar till en studentkorridor, delad lägenhet eller ett tillfälligt rum kan det ofta vara svårt att få plats med både säng, skrivbord, matbord och garderob. Våra smarta lösningar gör det möjligt för dig att maximera det begränsade utrymmet. Till skillnad från skrymmande garderober tar våra minimalistiska förvaringslösningar inte upp mer plats än dina saker.

Lägg till hyllor för extra förvaring

I ett mindre arbetsrum är det viktigt att välja möbler som inte är platskrävande. Hyllor är en bra lösning som möjliggör att du kan använda golvytan för andra ändamål. T.ex. dina skor, tvättpåse eller en byrå under hyllorna. Se vårt sortiment av hyllor här.

 

Optimera ditt studentboende med en takmonterad lösning

Det kan vara svårt att hålla ordning och reda när du är upptagen av studierna. Optimera utrymmet med en av våra takmonterade klädstänger. Vår RackBuddy Joey är perfekt för ett mindre studentboende eller alla rum där du vill frigöra lite extra golvyta. Den kommer att ge ditt hem en luftigare och mer organiserad känsla. Se alla våra takmonterade klädstänger och välj din favorit!

 

 

Tänk praktiskt men snyggt

För många kan det kännas som en utmaning att behöva återvända till skolan efter ett långt sommaruppehåll. Låt oss hjälpa dig att bocka av en av sakerna från att-göra-listan. Skapa extra förvaring snabbt och enkelt med våra praktiska fristående klädställningar. De kräver varken montering på väggar, golv eller tak - perfekta för det tillfälliga boendet! Kolla in en av våra mindre klädställningar i en minimalistisk design här.

 

 

Organisera ditt hem med roliga tillbehör

För att undvika att det snabbt blir rörigt kan det vara en god idé att använda korgar och andra mindre förvaringslösningar att förvara böcker och annat kontorsmaterial i. Du kan också med fördel använda dem för att sortera dina kläder i garderoben eller skafferivaror i köksskåpen. Våra praktiska korgar i olika storlekar hjälper dig att hålla ordning i ditt studentboende. Placera dem på hyllor, skrivbordet eller i din garderob. Se alla våra olika korgar och lådor här.

 

 

Du hittar även krokar och galgar till din klädställning hos RackBuddy. Välj den färg som passar bäst in i ditt studentrum.