Hur väljer jag mellan fristående och väggmonterad förvarings lösning?

Letar du efter en snygg förvaringslösning men är osäker på om du skall välja ett fristående eller väggmonterat rack? I det här blogginlägget visar vi dina alternativ när vi avslöjar några av våra senaste produkter. Läs vidare för att hitta smarta förvaringslösningar som ger lite extra colorit till din interiör.terior.

fristående klädställ

Du har precis flyttat in i en hyrd lägenhet eller du vill helt enkelt inte borra hål i dina väggar? Lugn det har vi tänkt på. Med våra nya fristående rack behöver du inte oroa dig för av misstag ramma en kabel under borrning. Lätt att montera och redo att använda. Dessa fristående lösningar är ett enkelt sätt att skapa ytterligare förvaring i ditt hem.

minimalist clothes rack with square bottomEtt smart snyggt klädställ i ditt sovrum är ett enkelt trick för modernisera din interiör. Den öppna garderoben hjälper dig sortera och presentera dina favorit prylar och ger dig lätt åtkomst till alla dina saker.

free-standing clothes rack in oak scandinavian styleTill skillnad från traditionella förvaringslösningar är fristående rack enkla att flytta. Extremt praktiskt, ett fristående klädställ är en utmärkt lösning om du flyttar, bygger om eller du helt enkelt söker efter flexibilitet. Det är ett bra alternativ för detaljhandels utrymme, gästfrihet miljö och för alla som behöver ytterligare förvaring i sitt hem.

klädställningar för väggenOm du letar efter en mer klassisk förvaringslösning erbjuder vi också ett brett utbud av hyllor, garderober och rack monterade på väggen. Tillverkade av robusta järnrör kommer de väggmonterade lösningarna att kunna bära vikten på hela garderoben. Oavsett vilket rack du går efter, se till att överväga din vägg kapacitet och om du är osäker, få en professionel kontroll av det.

wall-mounted shelf in oak with silver supports Robust men ändå elegant, denna extra förvaring hjälper dig att hålla ditt sovrum snyggt och prydligt. Ytterligare kan du kan till exempel använda en RackBuddy i din hall, så dina gäster kan hänga sina ytterkläder och väskor när de anländer. En väggmonterad förvaringslösning ser även bra ut i ditt kök med hängande krukor eller köksredskap. Det kan också användas för dekorativt syfte att hänga lampor och andra tillbehör med hjälp av våra färgglada S-krokar.

wall-mounted clothes rack in iron with top shelf in wood

Sist men inte minst är väggmonterade lösningar ett bra sätt att spara utrymme. Oavsett om du går efter en hylla eller ett klädställ maximerar du varje tum av ditt hem genom att spara golvutrymme!

Letar du efter inspiration? Kontrollera vår Original Collection för fler förvarings alternativ.