DIY-guide för att skapa en utomhusbio hemma

Vi är superglada att få visa dig hur du kan göra om din bakgård till den ultimata utomhusbio med hjälp av vårt anpassade TV-stativ tillverkat av svala vattenrör. Oavsett om det är en rolig filmkväll med barnen, en spännande landskamp med vänner eller bara något speciellt tillfälle, är vårt TV-stativ perfekt för att få allt hända. 

Steg-för-steg-guide för att skapa en utomhusbio

1. Montera TV-stativet

Börja med att sätta ihop vårt skräddarsydda TV-stativ. Precis som våra andra ställningar är det enkelt att montera. Du kan ta itu med det själv eller ta hjälp av en kompis. Se till att titta på videon för att se exakt hur det går till. 

2. Välj ut den perfekta platsen

Hitta en bra plats i trädgården med tillräckligt med utrymme för att alla ska kunna sitta bekvämt. Se till att marken är plan så att stativet står stabilt. En plats med en naturlig bakgrund eller en plats som enkelt kan dekoreras är ett plus.

3. Sätt upp TV eller projektorn

Montera TV:n säkert på stativet och justera den till en bra visningshöjd. Om du använder en projektor ska du ställa in den på rätt avstånd från skärmen eller väggen. Anslut allt med hjälp av en förlängningssladd för utomhusbruk och gör ett snabbt test för att säkerställa att allt fungerar perfekt. 

4. Ordna med sittplatser

Skapa en mysig sittgrupp framför din skärm. Bean bags, utomhusstolar och filtar skapar ett bekvämt och inbjudande utrymme. Placera dem så att alla har fri sikt. 

5. Lägg till några sista detaljer

Ljudanläggning: Förbättra din tittarupplevelse genom att ansluta externa högtalare. Bluetooth-högtalare eller ett bärbart ljudsystem fungerar utmärkt.
Belysning: Lägg till ljusslingor eller lyktor för att skapa en varm och mysig atmosfär.
Snacks: Sätt upp en station för snacks med popcorn, drycker och godis. Ett litet bord eller en vagn fungerar perfekt för detta. 

6. Njut av föreställningen!

Nu är det dags att luta sig tillbaka och njuta av din utomhusbio. Bjud in vänner, samla familjen och starta film- eller spelkvällen. Med vårt flexibla TV-stativ kan du enkelt justera uppställningen för alla tillfällen. 

Varför kommer du at älska vår DIY TV-möbel?

Vårt anpassade TV-bord är inte bara en vanlig möbel, det förändrar spelplanen. Kolla in vad som gör den så speciell:
 Stark och hållbar: Tillverkad av högkvalitativa vattenrör, så den är byggd för att hålla.
 Lätt att flytta: Den har hjul, vilket gör den superenkel att flytta runt.
 Super mångsidig: Anpassningsbar för att passa olika TV-storlekar och inställningar.

Låt oss nu dyka ner i att sätta upp din egen utomhusbio med detta fantastiska TV-stativ

Bygg din egen

Känner du dig inspirerad av vårt DIY TV-bord och vill skapa något unikt? Mejla oss eller boka ett onlinemöte, så hjälper vi dig att förverkliga din vision. Oavsett om det gäller ett skräddarsytt TV-stativ eller något annat kreativt projekt du har i åtanke, är vårt team redo att förverkliga det. 

Trevlig tittning!