5 Genialiska tips för att optimera förvaring för snedtak

Kämpar du med att skapa förvaring i ett rum med snedtak och snedställda väggar? Om du är den lyckliga ägaren till ett rum med snedtak är du troligen fullt medveten om att även om utrymmet kan vara ytterst charmigt är det ingen lätt uppgift att inreda det. Du kanske till och med har stött på problem med att möblera utrymmet och optimera förvaringsmöjligheterna. Att ha snedställda väggar skapar ett problem, eftersom du inte bara kan springa till din vanliga inredningsbutik och köpa möbler som passar. Men oroa dig inte, vi kanske har den perfekta lösningen för ditt utrymme med snedväggar, och inte minst bra tips för hur du tar dig an utmaningen att inreda ett rum med snedväggar.


På RackBuddy har vi hanterat många knepiga utrymmen och rum och har fem geniala tips för att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt utrymme med snedväggar. Många av våra inrednings- och designprodukter är skapade för att passa perfekt i utrymmen med snedtak och för att optimera ditt utrymme och förvaring, även när dessa former på rummen gör det svårare att arbeta med. Läs vidare för våra 5 geniala tips för att optimera din förvaring och gör om ditt rum med snedtak med dessa smarta idéer.

1. Fäst en klädstång på snedväggen - Lek runt med vår RackBuddy Joey

När det gäller klädförvaring i ett utrymme med snedtak är ett utmärkt sätt att förvara och visa upp dina favoritkläder eller ytterkläder att fästa en klädstång på väggen.

RackBuddy Joey är en väggmonterad klädstång som är perfekt om du inte vill ta upp golvutrymme och visuellt visa upp dina favoritkläder. Du kan anpassa djupet på klädstången och fästa den direkt på ditt snedtak. Detta enkla knep gör att du kan hänga dina kläder prydligt, ge nytt liv åt din vägg och samtidigt optimera utrymmet. Det är en utmärkt idé att skapa en garderob i ett utrymme med snedväggar.

Varför välja RackBuddy Joey för din inredning med snedtak? 

• Klädstången sparar utrymme: Den gör att du kan frigöra värdefullt golvutrymme för andra möbler eller helt enkelt skapa mer rum, utrymme och luft i rummet.
 Du kan anpassa stången: Justera djupet för att passa dina behov, som om den vore skräddarsydd för att passa de exakta måtten på ditt unika utrymme.
• Inkludera en estetisk tilltal: Gör om din vägg till en stilren display genom att hänga dina favoritkläder på klädstången.

RackBuddy Joey wall-mounted clothes rail for slanted ceilings in dark pipes
Clothes rail for tilted walls made out of dark water pipes

2. Skapa och anpassa din Walk-in drömgarderob

Letar du efter en förvaringslösning att placera under trappan eller på snedväggar? I så fall är en skräddarsydd walk-in lösning idealisk. Med denna lösning kan du skapa din walk-in-garderob i ett snedtak enligt storlek och vilka funktioner du vill inkludera i walk-in-garderoben. Häng upp kläder, visa upp din skosamling på våra hyllor och vik mindre föremål i en byrå. Denna skräddarsydda lösning fungerar utmärkt för både omklädningsrum och entréer eller vilket rum som helst med snedtak.

Varför en skräddarsydd garderob för rum med snedtak?

• Den möjliggör mångsidig förvaring: Häng upp, visa och vik dina föremål på ett och samma ställe 
• Den har skräddarsydd design: Anpassa walk-in till ditt rums exakta mått som om den vore byggd för rummet.
• Den är elegant och funktionell: Kombinera funktionalitet med ett elegant utseende som gör att du kan visa upp dina favoritföremål, samtidigt som du håller ordning och optimerar ditt utrymme. 

Custom storage solution under the stairs with shelves and chest of drawersCustom wardrobe for slanted ceilings


3. Använd utrymmet för dina accessoarer

Om ena sidan av ditt rum har ett mycket lågt tak, optimera detta utrymmet med ett skoställ eller några hyllor för att fullt ut utnyttja utrymmet. Förvara mindre accessoarer som handväskor, smycken eller skokartonger, samtidigt som du håller allt organiserat och i fokus. Vårt skoställ och våra hyllor kombinerar klassisk ek och mörka vattenrör, vilket ger en elegant touch till vilket rum som helst och ger dig ytterligare en fantastisk idé för att skapa gott om förvaringsutrymme i ett rum med snedtak.

Varför inkludera förvaring för accessoarer i ett rum med snedväggar?

• Det låter dig utnyttja låga utrymmen:Hyllor och skoställ är perfekta för områden med låga tak som inte tillåter dig att placera vanliga möbler mot väggarna.
Organisera bättre: Håll mindre föremål prydligt, tillgängliga och synliga.
• Skapa en stilfull look: Förhöj ditt rum med en mix av ek och industriella rör. 

Shoe rack in classic oak and dark pipes to store shoes under a slanted ceiling


4. Gör om din vind till en walk-in closet

Att göra om en vind kan vara en utmaning och ofta är vindar inte helt optimerade för att nå sin fulla potential. Det är synd och skam! Men med flexibla produkter och ett kreativt sinne kan du göra om vinden med snedväggar till en imponerande öppen garderob. RackBuddy kan hjälpa dig att få ut det mesta av dessa vinklar och besvärliga utrymmen med våra produkter som föreslår fantastiska garderobsidéer för utrymmen med snedväggar.

Varför välja en walk-in closet på vinden?

Göra kreativt bruk av utrymmet med snedväggar: Gör om utmanande utrymmen till funktionell förvaring och utnyttja hela utrymmet. 
Bygg en öppen garderob: Håll allt synligt och tillgängligt.
• Njut av den personliga passformen: RackBuddys lösningar och produktutbud låter dig skapa skräddarsydda lösningar för ditt unika utrymme.

Custom Walk-in closet in the attic with beige pipes, classic oak shelves and drawers
Custom Walk-in in the attic with double hanging rails and mirror in dark water pipes

 

5. Maximera ditt utrymme med skräddarsydd förvaring

För en skräddarsydd metod för att passa de exakta vinklarna på ditt utrymme, överväg skräddarsydda förvaringslösningar som inkluderar hyllor och integrerade byråer designade för att passa konturerna på ditt snedtak. Genom att använda klassiska ekhyllor och byråer kan du skapa ett sömlöst och funktionellt förvaringsområde. Oavsett om du vill använda förvaringen för kläder, som en TV- och mediamöbel eller något annat, låter den skräddarsydda förvaringen dig skapa och dekorera ditt utrymme som du önskar.

Varför välja inbyggda möbler?

Perfekt passform: Genom att välja inbyggda möbler kan du skapa förvaringsutrymme som är skräddarsydd efter ditt rums unika vinklar. Denna metod låter dig utnyttja hela det tillgängliga förvaringsutrymmet.
 Integrerad design: Kombinera hyllor och lådor för en enhetlig look som låter dig visa upp vissa föremål och skapa en exklusiv look med produkter som har klassisk ek.
Inkludera eleganta material: Använd klassisk ek för en tidlös och sofistikerad touch för att lyfta ditt utrymme.

Custom storage solution with oak shelves and drawers for slanted ceilings

Redo att börja optimera ditt snedtaks utrymme?

Känner du dig inspirerad av dessa tips om hur du skapar garderobs- och förvaringslösningar för ett utrymme med snedväggar? Skicka oss ett email  eller boka ett online-möte, så hjälper vi dig att skapa din dröm förvaringslösning och låter dina drömmar gå i uppfyllelse. Låt inte snedtak eller lutande väggar begränsa dina förvaringsmöjligheter. Med rätt tillvägagångssätt kan du göra om vilket knepigt utrymme som helst till en stilren och funktionell area, och vi är mer redo att göra detta till verklighet.