Wardrobe Makeover with Remee

RackBuddy Garderob Makeover - Remee Jackman

Den danska låtskrivaren, producenten och tv-värden Remee Jackman hade en liten walk-in closet nödsituation. Han lämnade designen och utförandet helt i våra händer och vi är stolta över att presentera resultatet! Titta på videon nedan för att se hur hans källare förvandlades från oorganiserat kaos till en ordentlig walk-in closet.

 

 

INNAN MAKEOVEREN

Remee bor i ett hus tillsammans med sin fästmö Mathilde Gøhler och deras lilla dotter Kenya. Eftersom både Remee och Mathildes jobb kräver att de byter kläder ofta äger de båda mycket kläder.

Remees garderob ligger i källaren i huset. Innan vi kom in för att organisera allt förvarades allt utspritt överallt. Men vi designade en smart förvaringslösning som sparade utrymme och gav ett genomtänkt utseende.

Remee Jackman's walk-in closet - before

Before picture - Remee Jackman's walk-in closet

 

EFTER MAKEOVEREN

Det första rummet är tillägnad till alla klädesplagg. Två RackBuddy Loke håller Remee byxor och matchande jackor och parkas. Klädställningarna är fristående och behövde därmed inte monteras i vägg eller golv och kan flyttas åt sidan om det någonsin behövs utrymme för något annat.

Bredvid trappan byggde vi in en skräddarsydd klädställning av svarta vattenrör med två skenor ovanpå varandra.Vanliga förvaringslöningar passar inte in här men med RackBuddys lösning utnyttjades utrymmet maximalt. 

Vi delade vidare upp rummet med en glasvägg från GlassMate, som lägger till en trevlig New Yorker-atmosfär i rummet. Två skräddarsydda dubbla klädhängare hittar sin plats bredvid glasväggen och erbjuder gott om plats för fler skjortor och toppar.

Remee Jackman's walk-in closet

Remee Jackman - RackBuddy Loke clothes rack

 

Custom-made double clothes rack in black waterpipes

När du går in i nästa rum finns det gott om förvaringsutrymme för skor på trähyllor - så Remee garanterat  kan har en bra översikt över sina kläder och skor. Vi har också lagt till några små hyllor för hans hattkollektion.

Shoe shelves and hat shelves in Remee's walk-in closet

Hat shelves in Remee's walk-in closet - closet makeover

Efter en lång arbetsdag var vi stolta över att presentera resultatet för Remee och Mathilde, som blev glada över sin nya fina klädkammare i källaren! Om du är intresserad av att se mer av processen, kolla in videon vi spelade in under hela dagen.

Behöver du hjälp med att bygga om din walk-in closet? Tveka inte att kontakta oss på info@rackbuddy.se.