Hangin' With Ruben Bellman

Hangin' with..... RUBEN BELLMAN

Den största inspirationen för oss har alltid varit våra kunder. Vi tycker verkligen om att se hur du använder dina RackBuddies. En bra dialog mellan oss och dig är ett kärnvärde i vår verksamhet.

En sak som verkligen har varit intressant för oss är att se och lära känna alla slags människor som använder våra produkter hemma. Vi har kunder från alla åldersgrupper och yrken som alla har olika historier att berätta. Alla använder sina RackBuddies på olika sätt.

Vi bestämde oss därför för att introducera några av våra kunders berättelser för dig och skapa en serie kortfilmer som ger dig en inblick i olika intressanta personligheter som använder våra produkter i deras dagliga liv.

Så låt oss presentera RUBEN BELLMAN.

Ruben Bellman - Copenhagen's best dressed man

Ruben är en av Danmarks bäst klädda män och välkänd i den manliga modevärlden. Han beskriver sin personliga stil som "klassisk med en personlig och kanske till och med atypisk twist, som ibland kan bryta med konventioner".

Vi hade nöjet att följa honom i Köpenhamn en dag och titta in i hans omklädningsrum, där han förvarar sina kläder med RackBuddies.

Ruben Bellman's dressing room made by RackBuddy

Ordna din garderob och ta hand om dina saker

Ruben är passionerad för sina kläder och försöker ta väl hand om dem. En del av det är naturligtvis att förvara dem på ett sätt som skapar en bra översikt, där allt har sin plats. För att få ut så mycket som möjligt av utrymmet, valde han en anpassad RackBuddy Capone med en skohylla i botten. Han sorterar också sina kläder efter färg, vilket hjälper honom att hitta vad han letar efter inom några sekunder.

Custom RackBuddy Capone with extra shoe shelf

Custom Capone with shoe shelf for storing boxes and more

Få ut det mesta av ditt hyllutrymme

Ruben valde också att installera en RackBuddy John-hylla i mörk furu ovanför sitt klädhängare. På hyllan förvarar han skor i lådor, vilket gör att han kan placera dem ovanpå varandra - så det finns mer utrymme utan att det ser rörigt ut.

RackBuddy wooden shelf for shoe storage

Förbered din outfit för nästa dag

Ruben använder RackBuddy Pins för att lyfta fram speciella föremål och utforma sina kläder för nästa dag. RackBuddy Pins är den perfekta lösningen om du inte har tillräckligt med utrymme för en ordentlig klädstång, men ändå vill kunna hänga några kläder.

RackBuddy Pin clothes rail

 

Kolla in videon ovan och lära känna Ruben lite bättre ...

#MYRACKBUDDY
Vi skulle gärna se hur du utformar din RackBuddy! Visa oss via Instagram och tagga din bild med #myrackbuddy, eftersom vi alltid är glada över att bli inspirerade av våra kunder. Du har också chansen att vinna tillbaka pengarna från din RackBuddy, eftersom vi varje månad väljer en vinnare bland alla deltagare.