Emili Sindlevs drömgarderob för skor

På Racknuddy, är vi ständigt på jakt efter spännande samarbeten som möjliggör kreativitet och designlösningar som inte bara ser fantastiska ut utan även fyller en praktisk funktion. Vårt senaste samarbete med danska stylisten och content creator Emili Sinlev är inget undantag. Emili, känd för sin oklanderliga känsla för mode och ögonfångande stil, har anförtrott oss att optimera hennes utrymme och skapa en snygg förvaringslösning för hennes imponerande samling av skor och väskor. Precis som vi gjorde för hennes pojkvän Mads Emil Møller's sneakerkollektion, har vi skräddarsytt en unik lösning för att hålla ordning på hennes stilfulla fynd. 

Emili Sindlev: En stil ikon

Innan vi fördjupar oss i detaljerna kring vårt samarbete, låt oss prata lite om Emili Sindlev. Emili har fått massvis av följare på sociala medier, tack vare hennes djärva och eklektiska modeval. Hennes stil är en mix av högklassig lyx och streetwear, och hennes unika tillvägagångssätt inom mode har gjort henne till en inspirationskälla för flertal människor världen över.

 

 

Optimera Emili's utrymme

Emili stötte på en välbekant utmaning som delas av många modeentusiaster: behovet av att hitta tillräckligt med förvaringsutrymme för sin omfattande samling av skor och väskor. Det var här RackBuddy kom in i bilden. Precis som vi gjorde för Mads Emil's sneaker kollektion (du kan läsa om det här), arbetade vi nära med Emili för att designa en förvaringslösning skräddarsydd exakt efter hennes behov.

Vi designade en skovägg som skulle till och med göra Carrie Bradshaw avundsjuk. Inspirerad av hennes livfulla stil, kombinerar klädställningarna våra silverrör med vackra hyllor i ljus furu och ger den perfekta duken för Emili att visa upp sin färgglada sko- och väskkollektion.
Vill du återskapa Emilis garderob i ditt eget hem? Här är vad du behöver:
Håll er uppdaterade för mer information om våra spännande sammarbeten och designlösningar. Om du är redo att förvandla ditt utrymme med skräddarsydda förvaringslösningar, tveka inte att kontakta oss