Make-over with Rikke Gøransson

RackBuddy Make-over - Rikke Gøransson

Vi besökte den danska tv-värden Rikke Gøransson och hennes pojkvän Tommy Lee Winkworth för att göra en make-over av deras garderob i deras lägenhet i Köpenhamn.
Paret flyttade nyligen in tillsammans och insåg snabbt att den största utmaningen var utrymmet i lägenheten. Tillsammans med Rikke & Tommy Lee hittade vi en lösning för den utmaningen och vi ser fram emot att visa dig resultatet.

De var mer än nöjda med resultatet. Om du är nyfiken på att se hela make-overn, titta på videon, som vi gjorde under make-overn.

 

OM LÖSNINGEN

Rikke och Tommy Lee bor i en lägenhet med tre sovrum i Köpenhamn. Garderoben ligger i sovrummet. Innan vi började med organiseringen förvarades alla deras kläder i IKEA-påsar, förvaringslådor och hängande på en gammal klädställning. Med måtten på Rikkes två väggar designade vi en smart lösning som optimerade utrymmet i lägenheten.

Rikke - Rackbuddy walk-in

En skräddarsydd walk-in-lösning, som sträcker sig över två väggar, har designats och monterats i sovrummet. Lösningen har monterats på väggen. Paret ville ha sina underkläder, strumpor och t-shirts i ett mer dolt utrymme, varför vi har lagt till vita byråer placerade under kädställningarna.

Rikke Görransan - walk-in Rackbuddy

Rikke och Tommy Lee har själva varit en del av designprocessen för den valda garderobslösningen. Lösningen är baserad på vår Silver Collection med det väggmonterade klädstället Bob Steele med en skräddarsydd sidokrok. Med 210 cm höjd utnyttjar Bob Steele det höga taket. Förutom det tar klädställningen inte heller upp mycket golvturymme.

Rikke G - shoeshelf - Rackbuddy

För att optimera användningen av utrymmet i lägenheten valdes en skräddarsydd lösning runt dörren.

Rikke Görranson - dark pine shelf - Rackbuddy

Rikke och Tommy Lee har valt att lägga till svartbearbetade hyllor i tall, som en kontrast till de silverfärgade hyllorna. Hyllorna som visas är våra hatt- / skohyllor, som enkelt ger en personlig visning av tillbehör och personliga favoriter.

Inspirerad av parets lösning?

RackBuddy // Bob Steele klädställning

RackBuddy // John trähylla med silverstöd

RackBuddy // Trähylla

Vill du också skräddarsy din klädkammare? Tveka inte att kontakta oss på info@rackbuddy.se