IN HIS SHOES: Mads Emil Møller

Kliv in i Mads Emil Møller & Emili Sindlevs livliga Köpenhamnshem, där design, konst och estetisk förvaringslösning spelar en stor roll i hur de inreder sitt hem. Med lite hjälp från RackBuddy skräddarsydde Mads en lösning som passar den stora sko- och sneakerentusiasten som han är där han kan förvara och visa upp sin ständigt växande kollektion.

Mads bor med sin influencerflickvän, Emili Sindlev i Köpenhamn som han delar garderob med. Deras smak och öga för fantastisk design återspeglas överallt i deras hem så det är därför viktigt att deras garderob passa till den övergripande stilen. Med våra mörka rör och våra nya hyllor i rökt ek lyckades vi få plats med mer än 250 par skor, perfekta för de två skoälskarna.

Den rökta eken ger en skandinavisk och mer maskulin touch till inredningen. Eken är mycket hållbar och både utseende och kvalitet är gjorda för att hålla i många år framöver.

Vi har ställt Mads Emil alla frågor du vill veta om hans passion för skor och vilka par han anser vara hans favoriter.

Nedan kan du se hela förvandlingen och processen och hur vi steg för steg byggde den kompletta klädkammaren för att passa parets vackra hem.

Mads Emil Møller at his home in Copenhagen with RackBuddy shelves

När började din stora passion för skor? Hur började allt?

Min passion för skor började på 90 -talet när jag spelade basket och blev kär i hela kulturen runt NBA på 90 -talet och Michael Jordan. Jag började samla sneakers 1998.

Finns det någon speciell stil du går efter?

Mitt största problem är att jag har en bred smak, så därför gillar jag alla möjliga sneakers och skor, från olika märken.

 

 "För mig personligen är de mest unika par de som har en speciell historia från mitt liv kopplad till dem och var och när jag köpte dem."

 

Vilka är dina tre favoritmärken eller designers när det gäller skor?

Om jag absolut måste välja, så är det Nike, Adidas och New Balance när det gäller sneakers

Mads Emil Møller and Emili Sindlevs home in Copenhagen

Mads Emil Møller and his RackBuddy wardrobe

Hur många skor äger du?

Jag har tappat räkningen eftersom jag har sålt många av dem och det var länge sedan jag räknade dem ... men det finns många!

Mads Emil Møller and his RackBuddy wardrobe

Mads Emil Møller and his custom RackBuddy Wardrobe

Vilket är det mest unika paret du äger?

För mig personligen är de mest unika par de som har en speciell historia från mitt liv kopplad till dem och var och när jag köpte dem.

Vilka skor står högst upp på din önskelista?

Just nu finns det inga jag inte kan leva utan, men jag skulle alltid vilja ha ett par nya Travis Scott x Fragment Air Jordan 1s och några andra coola kommande släpp.

"Jag hittar min inspiration genom resor, filmer, musik, konst, historia, design och människor jag träffar på min väg."

Mads Emil Møller & Emili Sindlev's Copenhagen home

Varifrån hämtar du inspiration?

"Jag hittar min inspiration genom resor, filmer, musik, konst, historia, design och människor jag träffar på min väg."

Om möjligt, vems skogarderob skulle du vilja plundra?

Hmm, det är en bra fråga. Det finns många där ute som har några otroliga skokollektioner ... men det skulle förmodligen vara Nigo, Fat Joe, Dj Clark Kent, Pharrell, Chris Brown eller Ronnie Fieg för att bara nämna några.