Minimalistiskt sovrum med Frame Collection

Frame Collection inbjuder ägaren att själv ge klädställen personlighet och karaktär - precis som en vit duk eller en tom ram.

I detta minimalistiska sovrum är varje detalj noggrant utvald för att skapa en stilren och lugnande atmosfär där funktion och estetik smälter samman. Sovrummet är enkelt inrett och övervägande vitt, vilket hjälper till att framhäva rummets ljus och öppenhet, och som passar perfekt ihop med vår Frame Collection Mary klädställning, med dess matta vita finish och den exklusiva marmorhyllan.

Om du älskar minimalistisk inredning är detta definitivt en klädställning för dig!

Fritstående tøjstativ i mat hvid med marmor hylde

Inredningen i rummet är begränsad till ett minimum för att skapa en ren och organiserad känsla. Det fristående Mary-klädstället har enkla, skarpa linjer som framhäver den nordiska och minimalistiska stilen, med särskild fokus på både högkvalitativa material med lång livslängd, men framför allt på en stilren utformning och möjligheten för köparen att själv påverka hur stället används, eftersom klädstället är lätt att flytta från rum till rum och finns med antingen vit eller svart marmorhylla.

Close-up af tøjstativ i mat hvid med bøjler

Inte bara stilfullt, utan också starkt

Frame Mary är en elegant klädhängare med en slank och geometrisk design. Klädstället är en del av Frame Collection, som följer principen om enkelhet. Marys järnram är matt vit, medan hyllan är tillverkad av MDF-träfibrer med ett marmorutseende i högkvalitativt laminat. Stativet är av svetsat järn och kan därför både hålla för stora mängder kläder, men har också en lång livslängd och slitstyrka.

Hylde på tøjstativ i marmor-look i høj kvalitet

Frame Collection kan användas på många olika sätt

Den enkla konstruktionen med stänger och en hylla ger plats för både kläder och skor. Använd ställningarna i ditt sovrum, din entré eller som en fokuspunkt i ditt vardagsrum, t.ex. tillsammans med våra klädhängare eller krokar. Frame Collection's kubiska design kan fungera i många olika miljöer. Det är upp till ägaren att ge klädhängarna personlighet och karaktär - precis som en vit duk eller en tom ram.

Fritstående tøjstativ i mat hvid og marmor hylde