Inne i Sabina Socols garderob

Vi är glada att bjuda in dig i den avundsvärda garderoben hos parisiskan Sabina Socol. Den franska influencern flyttade nyligen in i ett nytt hem och vände sig till RackBuddy för att designa en cool förvaringslösning för sitt sovrum. Om vi ​​skulle beskriva Sabinas stil skulle vi vara frestade att säga att det är den perfekta blandningen mellan vintageobjekt och moderna möbler. Sabina följer alltid sin intuition när det gäller att dekorera sin lägenhet eller arbeta med sitt klädmärke, Pujka.

Att skapa ett unikt dressingrum, tillräckligt praktiskt för att rymma hennes imponerande klädsamling - och handväskor - var mycket viktigt för Sabina. RackBuddys uppdrag var att designa en anpassad förvaringslösning som skulle passa Sabinas personlighet och stil. Rummet blev ganska trevligt, eller vad tycker du?

För att bygga sin drömgarderob valde Sabina en förvaringslösning med en inbyggd byrå. Kombinationen av ljus furu och silverrör fungerar riktigt bra med hennes fiskbensgolv och den mjuka färgen på väggarna. RackBuddy ger en industriell touch och skapar en fin kontrast i denna charmiga parislägenhet.

 

"Jag älskar att kunna skapa den perfekta lösningen för mig och mina behov."

RackBuddys uppdrag var att optimera och utnyttja Sabinas utrymme genom att skapa en förvaringslösning som både är estetisk och som kan rymma alla hennes kläder. Denna garderobslösning består av hyllor, en byrå och några stänger för att hänga upp hennes blusar, klänningar, jackor och mycket mer.

När vi frågade Sabina varför hon valde RackBuddy svarade hon "Jag älskar att kunna skapa den perfekta lösningen för mig och mina behov". Varje detalj räknas och inget lämnas åt slumpen med denna skräddarsydda garderob. De ljusa tallhyllorna är perfekta för att lagra alla hennes jeans, tröjor och koftor, för att inte tala om alla hennes accessoarer. Även utrymmet mellan byrån och hyllorna är optimerat och används för hennes klockor och smycken. Med denna öppna garderob kommer Sabina enkelt att kunna komma åt sina kläder, vilket sparar tid, särskilt på morgonen!

 

Är du avundsjuk på Sabinas garderobslösning? Tveka inte att kontakta våra experter från kundtjänst på info@rackbuddy.se för att skapa en skräddarsydd lösning som Sabinas. Var kreativ och designa en unik förvaringslösning som passar din stil och behov.

Behöver du inspiration? Utforska vår Dresser-kollektion, tillgänglig i 4 olika färger: ljus tall, mörk tall, natur ek och rökt ek. Shoppa din favoritstativ!

Besök Sabina's Instagram-konto @sabinasocol och låt dig inspireras av hennes outfits och inredning. Följ henne om du inte redan gör det!