M-KAEcph

 

M-KAE Studio: Firande av Tidlös Stil och Hållbar Mode

Beläget i hjärtat av Köpenhamn, på Dronnings Tværgade 54, 1302 Köpenhamn, hittar du den vackra M-KAE Studio-boutiquen. Här smälter essensen av tidlös stil och hållbart mode sömlöst samman och presenterar en kollektion kuraterad med passion och syfte.

M-KAE har prytt sin vackra butiken med våra klädställningar i Frame Georgia, vilket smidigt smälter in i deras minimalistiska butikdesign och produkter.

Utforska Frame Georgia i M-KAE´s minimalistiska omgivningar:

 

Vision: Ett Firande av Varaktig Stil

M-KAE Studio är en reflektion av Marias livslånga passion för mode. Varje stycke är en hyllning till varaktig stil, noggrant utformad för att värderas i åratal framöver. Kollektionen riktar sig till den moderna kvinnan och erbjuder ett utbud av elegant och mångsidigt smycken perfekta för alla tillfällen. Med fokus på tidlös design presenterar M-KAE Studio ett urval av förfinade och klassiska stycken, alla tillverkade enligt de högsta kvalitetsstandarderna och erbjuds till överkomliga priser.

 

Hållbarhet: Ett Åtagande för Etiska Praxis

Drivna av ett engagemang för hållbarhet prioriterar M-KAE Studio användningen av högkvalitativa material och omfamnar ett hållbart tillvägagångssätt genom hela produktionsprocessen. Från inköp av fibrer till slutproduktion genomförs varje steg med omsorg och hänsyn till miljön. Varumärket tror på etoset "köp mindre, använd mer", och förespråkar medveten konsumtion och ett mer uppmärksamt tillvägagångssätt gentemot mode.