Doggy Love - Där Kärlek till Hundar Möter Stilfull Inredning

I hjärtat av Allerød, centralt beläget, har Doggy Love skapat en unik oas för hundägare och deras bästa vänner. Deras hundsalong är inte bara en plats där pälsvård blir konst; det är också en inspirerande plats smyckad med omsorg med hjälp av RackBuddys produkter. 

 

Kreativ användning av utrymme:

Doggy Love har maximerat utrymmet i sin butik genom att intelligent integrera Pin-klädhängare. Klädkrokar och väggmonterade Joey's blir inte bara funktionella element utan också en del av butikens estetik. Produkter och påsar hänger stilfullt, och walk-in 1-rad-systemen med 4 hyllor utgör det perfekta utställningsområdet för de noggrant utvalda produkterna som kunderna kan skämma bort sina pälsklädda vänner med.

 

 

Ett salon centrerat kring: Doggy Love förstår att tiden med ens hund är dyrbar. Deras salong är skapad med fokus på hunden i lugna omgivningar, där det finns tid och uppmärksamhet för varje päls och svans. Doggy Love är främst en hundfrisör, men deras engagemang slutar inte där. Noga utvalda tillbehör erbjuds, allt presenterat i en miljö där hundens välbefinnande står i centrum.

Välkommen till Doggy Love: Även om Doggy Love främst är en hundfrisör uppmanar de besökare att kliva in och känna atmosfären. Stämningen och energin är fint avstämda med kärlek och omtanke, och du och din bästa vän är alltid välkomna att utforska och uppleva vad Doggy Love har att erbjuda.

Besök Doggy Love: M.D. Madsensvej 9, 3450 Allerød

Eller ta reda på mer på deras hemsida: doggylove.dk

Utforska fler bilder från hundsalongen: