Frau K

Anpassa din butik med klädställningar av vattenrör!

I södra delen av Tyskland har en kvinnoklädbutik med namnet Frau K nyligen öppnat. Förutom massor av trendiga kläder för kvinnor hittar du en butik med riktigt coola möbler från RackBuddy.

Vi hjälpte till att möblera butiken med anpassade klädställningar av vattenrör och hyllor av trä. Dessutom anpassade vi även en mycket stilfull möbel av hållbara träpaneler.

När du kommer in i butiken hittar du många olika klädställningar från RackBuddy. Det är främst vår RackBuddy Billy med hylla och krok du hittar i butiken, men även vår RackBuddy Dalton används på flera ställen i butiken liksom vår RackBuddy Bonnie med krok.

Alla tre typer av klädställningar har gemensamt att de är fristående, vilket gör dem mycket lätta att flytta runt. För de flesta butiker är det säkert en fördel, eftersom de ofta måste visa upp nya kollektioner på olika sätt från tid till annan.

Slutligen finns vår RackBuddy The Walk-In-garderob med hyllor i butiken. De fristående garderoberna är monterade på väggen, vilket gör dem mycket stabila och funktionella och därmed rekommenderade för tunga rockar.

De många klädställningarna av vattenrör, hyllorna av trä och den stiliga möbeln av hållbara träpaneler bidrar alla till en modebutik som ser extremt elegant ut och samtidigt industriell.

Kolla in bilderna från Frau K nedan och om du råkar befinna dig i södra Tyskland, gå och kolla in butiken!

Encounter - Frau K & RackBuddy

Frau K - tøjbutik med skræddersyet indretning - RackbuddyFrau K- butiksindretning med tøjstativer i vandrør og træ - RackBuddyFrau K- skræddersyet butiksindretning - Rackbuddy