Makeover: Two contrary B2B solutions with our RackBuddy Joey

I det följande kommer vi att visa dig två olika B2B-lösningar med samma ställning (RackBuddy Joey) - en på kontoret på Kappa Bioscience och den andra i konceptbutiken på Smilhus. Detta kommer att indikera hur våra ställningar kan skapa olika interiörlösningar beroende på hur du stylar dem och beroende på omgivningen runt ställningarna. Våra ställningar möjliggör individuella interiörlösningar!

Vår Original Collection var med i detta projekt av VRAI interior architects på Kappa Bioscience AS.

Våra svarta järnvattenrör ger klädställningarna både en obruten och elegant look som passar som en överraskande fristående element på ett kontor eller som en av de främsta designerna i en cool loftstil i New York, där designen är inspirerad av elementen i industribyggnader.

På den gröna väggen på Kappa Bioscience passar vår Jolene-ställning perfekt. Den här ställningen har många olika användningsmöjligheter, inte bara för att hänga upp kläder utan också för att använda den till köksredskap, skor, väskor, tidningar, etc. Det är en stilfull och praktisk lösning för att skapa mer utrymme. Du kan läsa mer om olika användningslösningar: hitta mer inspiration här.

På en annan vägg har de installerat vår RackBuddy Joey. Den hängande ställningslösningen ger rummet en funktionell, platsbesparande identitet. Joey ger en utmärkt översikt och gör det lätt att komma åt.

Hakarna är optimala för jackor, kläder, galgar, väskor och andra accessoarer. Det är en idealisk lösning för små och stora entréer, garderober eller väggar. Slutligen är det de små detaljerna som ger rummet en unik och personlig interiörlösning. På Kappa Bioscience AS hålls allt i en fin och ren industriell design.

En annan B2B-lösning visas på Smilhus, en liten konceptbutik i Stuttgart, Tyskland.

smilhus - Customized RackBuddy Joey

Ägaren till Smilhus, Smilla, öppnade sin butik i mars 2020 för att samla allt hon älskar: kaffe, kläder och inredning - allt i skandinavisk design! Av denna anledning kallar hon gärna sin butik "en plats med härliga saker" som skapar den typiska danska "hygge" atmosfären. Vi älskar att vara en del av hennes interiörlösning och genom detta hjälpa "hygge" att sprida sig till Stuttgart och skapa en mysig atmosfär.

smilhus-RackBuddy Joey-hygge interior solution

Smilla använde också vår RackBuddy Joey för att hänga upp kläder. Hon anpassade ytterligare några Joeys för att integrera en hylla och visa några inredningsdekorationer på den. Vår RackBuddy Joey finns i många olika storlekar, så den är också användbar för rum med högt i tak. Tvärtemot Kappa Bioscience visas vår RackBuddy Joey på Smilhus i pastellfärgade omgivningar som skapar den typiska skandinaviska looken.

På grund av de rena, minimalistiska designen av våra ställningar kan alla skapa sin egen individuella lösning med dessa ställningar - precis som Kappa Bioscience och Smilla gjorde.