Microsoft

Det är avgörande att företagets profil och identitet överensstämmer med inredningen. På så sätt skapas trovärdiga och lugna omgivningar som bidrar till en trevlig arbetsmiljö för både anställda och kunder.

Därför är vi glada och stolta över att spela en roll i utformningen av Microsofts nya MTC Microsoft Technology Center.

I Microsofts omfattande kontorsmiljöer var det viktigt att skapa öppna utrymmen med plats för avslappning och en mysig atmosfär. I samarbete med inredningsdesignern Sarah Guldborg kunde vi leverera den perfekta lösningen som matchade både stil och stämning.

 

Om lösningen

Hos RackBuddy låter vi oss ofta inspireras av våra kunders kreativa lösningar och sätt att använda våra produkter i inredningen, som är anpassad till deras koncept. Det är just den personliga touchen i konceptet som inspirerar oss att skapa våra skräddarsydda lösningar. För Microsoft skapade vi några vackra skräddarsydda hyllsystem som skulle användas i deras lounge och mötesrum.

Rummen var inredda med ljusa och grå toner samt naturmaterial som skapar en lätthet som kännetecknar den nordiska stilen. Med tanke på att utnyttja rummen på bästa sätt skapade vi några höga hyllsystem i loungen som byggdes för att passa perfekt mot deras utåtriktade hörnvägg. Hyllorna användes för förvaring av merchandise, växter, böcker, etc. Och med extra plats för deras skärmar, som antingen placerades på hyllorna eller hängdes upp på väggen i de tomma fälten vi skapade i hyllsystemen.

 

 

I mötesrummet skapade vi en stor hylla på hela bakväggen dekorerad med böcker, vaser och fina planteringslådor. De råa vattenrören och enkla trähyllor skapade den perfekta kontrasten till den mörka väggen som utgjorde bakgrunden för rummet. Våra funktionella system har oändliga användningsmöjligheter och kan användas i alla typer av rum. Det gör dem särskilt användbara på kontorsmiljöer men också i det privata hemmet.

Om ni behöver hjälp med skräddarsydda inredningslösningar, kontakta oss på info@rackbuddy.se 

Ni kan också utforska vårt inspirationsuniversum som visar ett brett utbud av olika lösningar för privat eller företag.