Boohoo´s new showroom and its colorful universe

 

 

Välkommen in i den färgglada världen som är Boohoos nya showroom i Paris.

Stilen är en blandning av det feminina och industriella med en mjuk touch av sammet som ger showrumet en modern look.

Boohoos showroom är stort med många roliga och originella detaljer som uttrycker den moderna klädvarumärkets design. De blandar och leker med färg och material, vilket ger en lekfull look som inbjuder dig in i deras universum. Kom in och se det nya showrummet.

Collection area

RackBuddy Boohoo showroom- showroom interior industrial clothes racks

Kläderna får all uppmärksamhet med de industriella detaljerna i kontrast till de moderna och färgglada kläderna. De märkbara industriella detaljerna är det långa träbordet och klädställningarna med vattenrör från RackBuddy.

 

Lounge area

RackBuddy Boohoo lounge area for clients and influencers- cosy and colorful

Loungeområdet är fullt av möbler i pastellfärger i sammet och metall och kompletteras vackert med mässingsdetaljer. Loungeområdet bjuder in till en mysig atmosfär för besökarna.Conference room

RackBuddy Boohoo showroom- conference room

Konferensrummet är vackert strömlinjeformat med loungeområdet där samma färgpalett används för en enhetlig look i showrummets interiör. Växterna skapar en livlig atmosfär och kompletterar möblerna. Konferensrummets färger bygger upp runt den blommiga affischen med Boohoos logotyp på. De gula stolarna skapar en synergi i rummet.

 

Colourful details

Bohoo RackBuddy showroom colorful details

Showroomet är fullt av skojiga och färgstarka detaljer som skapar ett sagolikt och feminint universum. Detaljerna är en blandning av modern och vintage inredning. Växterna ger liv åt kläderna och skapar en tropisk känsla i rummet.

 

Office

RackBuddy Bohoo showroom- beautiful office with clean details

The showrooms office is kept light and open, creating a clean working environment. The pictures on the walls gives personality to the room.

 

Project information

 

Arkitektur- och detaljhandelsprojekt för Boohoo, den välkända engelska kläd- och accessoarmärket. Uppgiften var att skapa ett "instagramvänligt" showroom för grossistkunder och influencers. De ville ha en vänlig, färgstark och mysig atmosfär för att dela sin identitet och värderingar genom sin miljö. Det är det första parisiska showroomet som skapats för varumärket, så vi var glada att vara de valda för det. Meredith var arkitekt och projektledare för dem och de slutliga renderingarna var i deras bild.

Varför valde Boohoo att samarbeta med RackBuddy? Meredith upptäckte varumärket genom Boohoos huvudkontor och blev förälskad i konceptet och produktdesignen. Hon tyckte att det industriella sidan av showroomet matchade perfekt med RackBuddys stil. Kontrasterna mellan klädernas material: konfrontationen mellan tyger och råa material. Hon älskade det!

Fakta om det nya showroomet Plats: 2: a arrondissementet, rue Bachaumont, Paris

Design firm: myHomedesign

Project manager: Meredith

Om du vill att vi ska hjälpa dig med klädställningar eller något annat för ditt showroom eller butik, skicka ett e-postmeddelande till info@rackbuddy.com, vi hjälper gärna till.

Om du behöver inspiration, ta en titt på vad vi har gjort för andra:

Holmqvist Agency or The Reception Cocktailbar.