Bästsäljare

Alla produkter

Trött på det vanliga?

Vi har gjort det enkelt att förverkliga dina inredningsdrömmar! Med vår DIY-lösning har du möjlighet att skräddarsy din egen garderob eller förvaringslösning.

Du behöver ingen designerfarenhet - bara en idé. Oavsett om det är en enkel klädhängare, en klädkammare eller ett hyllsystem, kan du designa det själv. Låt oss hjälpa dig att komma igång!

Mest populära produkter

Se hela urvalet

Boka ett kostnadsfritt designmöte

Vill du ha hjälp att utnyttja ditt rum på bästa sätt? Boka nu för att se dina visioner bli verklighet!

Boka ett kostnadsfritt designmöte

Vill du ha hjälp att utnyttja ditt rum på bästa sätt? Boka nu för att se dina visioner bli verklighet!

New Nordic

Se mer
Behöver du inspiration?

Senaste från bloggen

Se fler inlägg
Mads Langer x RackBuddy interview - Stretch your space

Mads Langer x RackBuddy interview - Stretch your space

Enligt oss är samarbetet mellan Rackbuddy och den danska artisten Mads Langer en perfekt match. Inte för att vi besitter någon insikt om hur man skriver hits eller om hur man är så cool, lugn och s...

Läs mer
Hur dekorerar man sitt hem med blommiga färger?

Hur dekorerar man sitt hem med blommiga färger?

Färger är en av de viktigaste faktorer när det gäller att inreda och möblera ditt hem. Färgerna i ett rum kan har en dramatisk effekt på både ditt humör och ditt emotionella tillstånd och det är av...

Läs mer
Hur du inreder ditt studierum på en budget!

Hur du inreder ditt studierum på en budget!

Vart tog sommaren vägen? Dags att återgå till rutin, vardag och för att organisera hemmet med en (Rack) “Buddy” för livet. Vi har samlat några billiga alternativ till smarta förvaringslösningar där...

Läs mer

En rackbuddy är

Mer än en klädställning

Ditt hem uttrycker vem du är och din inredning visar en del av din personlighet. Oavsett om det är i ditt vardagsrum, kök eller sovrum, låt dina möbler berätta en historia om dig.

På RackBuddy uppmuntrar vi dig till att uttrycka din stil. Vi ger dig möjligheten att skapa en elegant och unik interiör som passar just dig. Var din egen inredningsarkitekt. Tid lägger till personlighet och själ!

Utforska var allt började med industriella klädställningar i svarta vattenrör.

Se kollektionen av

Garderob och hyllsystem

Vi designar interiörer för alla utrymmen i hemmet med en förkärlek för stadslivet och New Yorker loftstil, från vilken vi främst hämtar vår inspiration. Vi tycker inte att du ska gömma dina kläder - Visa dem stolt! Våra huvudprodukter är våra karakteristiska klädställningar och stänger gjorda av vattenrör. Men vi har också ett brett utbud av trähyllor och hyllsystem, samt bordsben och klädhängare av trä. I centrum för alla våra konstruktioner är stabilitet och funktionalitet för att du ska kunna använda klädställen och hyllorna under en lång tid.

Alltid

Funktionell och stabil

Vi designar våra produkter utifrån idén att en RackBuddy inte ”bara” är en klädställning. Det är en möbel som kan användas varje dag och tål tidens test. Med sina karakteristiska inslag av svart järn och deras industriella utseende kan våra klädställningar användas i alla rum i ditt hem. Du kan använda dem för att organisera dina kläder, men också för att placera lampor eller dekorera ditt hem med växter eller böcker. Enkelt och praktiskt.

Våra designkonsulter är

Här för att hjälpa

Vi älskar DIY-principen och är inte rädda för att ta oss an någon interiörutmaning. Vi hoppas att du känner på samma sätt! Vi lägger stor vikt på att involvera dig så mycket som möjligt - oavsett om det är för montering av en klädställning eller i den fullständiga designprocessen.

Hitta oss här