Vi utvecklar och tänker om

Den nya Dresser Collection

Upptäck den nya Rackbuddy garderoben

RackBuddy - moderna garderober och förvaringslösningar för ditt hem!

Bästsäljare

Alla produkter

Trött på det vanliga?

Vi har gjort det enkelt att förverkliga dina inredningsdrömmar! Med vår DIY-lösning har du möjlighet att skräddarsy din egen garderob eller förvaringslösning.

Du behöver ingen designerfarenhet - bara en idé. Oavsett om det är en enkel klädhängare, en klädkammare eller ett hyllsystem, kan du designa det själv. Låt oss hjälpa dig att komma igång!

Mest populära produkter

Se hela urvalet

Kom och besök

Våra showrooms

Vi är redo att hjälpa och inspirera dig i ett av våra showrooms i Frederiksberg eller i Esbjerg

New Nordic

Se mer
Behöver du inspiration?

Senaste från bloggen

Se fler inlägg
IN HIS SHOES: Mads Emil Møller

IN HIS SHOES: Mads Emil Møller

Kliv in i Mads Emil Møller & Emili Sindlevs livliga Köpenhamnshem, där design, konst och estetisk förvaringslösning spelar en stor roll i hur de inreder sitt hem. Med lite hjälp från RackBuddy...

Läs mer
IN HER SHOES: Trine Bang

IN HER SHOES: Trine Bang

Vi tar med oss dig till Trine Bangs fantastiska skokollektion. Trine är en 34-årig skoälskare, som arbetar som influenser agent och bor i Köpenhamn, Danmark. Detta möte är det perfekta tillfället a...

Läs mer
Hangin with Anuthida Ploypetch

Hangin with Anuthida Ploypetch

En resa till Berlin Berlin är mer än bara vackra attraktioner, kultur och spännande världshistorier. Berlin är en plats där du kan uttrycka vem du är och vara vem du vill vara - åtminstone om du fr...

Läs mer

En rackbuddy är

Mer än en klädställning

Ditt hem uttrycker vem du är och din inredning visar en del av din personlighet. Oavsett om det är i ditt vardagsrum, kök eller sovrum, låt dina möbler berätta en historia om dig.

På RackBuddy uppmuntrar vi dig till att uttrycka din stil. Vi ger dig möjligheten att skapa en elegant och unik interiör som passar just dig. Var din egen inredningsarkitekt. Tid lägger till personlighet och själ!

Utforska var allt började med industriella klädställningar i svarta vattenrör.

Se kollektionen av

Garderob och hyllsystem

Vi designar interiörer för alla utrymmen i hemmet med en förkärlek för stadslivet och New Yorker loftstil, från vilken vi främst hämtar vår inspiration. Vi tycker inte att du ska gömma dina kläder - Visa dem stolt! Våra huvudprodukter är våra karakteristiska klädställningar och stänger gjorda av vattenrör. Men vi har också ett brett utbud av trähyllor och hyllsystem, samt bordsben och klädhängare av trä. I centrum för alla våra konstruktioner är stabilitet och funktionalitet för att du ska kunna använda klädställen och hyllorna under en lång tid.

Alltid

Funktionell och stabil

Vi designar våra produkter utifrån idén att en RackBuddy inte ”bara” är en klädställning. Det är en möbel som kan användas varje dag och tål tidens test. Med sina karakteristiska inslag av svart järn och deras industriella utseende kan våra klädställningar användas i alla rum i ditt hem. Du kan använda dem för att organisera dina kläder, men också för att placera lampor eller dekorera ditt hem med växter eller böcker. Enkelt och praktiskt.

Våra designkonsulter är

Här för att hjälpa

Vi älskar DIY-principen och är inte rädda för att ta oss an någon interiörutmaning. Vi hoppas att du känner på samma sätt! Vi lägger stor vikt på att involvera dig så mycket som möjligt - oavsett om det är för montering av en klädställning eller i den fullständiga designprocessen.

Hitta oss här