Tre olika typer av Orginal

Fristående klädställningar

De oraffinerade och eleganta klädställningarna i vattenrör, designade med en tidlös estetik.

Se mer

Tak- och väggmonterade

Ett sortiment av hängande klädställningar, hyllor och klädstänger för att tillgodose alla behov.

Se mer

Original Walk-in

Total frihet i ditt utrymme med våra modulära lösningar, skräddarsydda för att passa dina individuella behov och önskemål.

Se mer

Original Walk-in

Vår Walk-in är specialiserad på skräddarsydda lösningar som kan anpassas till 100% efter dina behov:


• Justerbara UV-behandlade trähyllor
• Sömlös växling mellan hängande och hyllplan
• Utbyggnadsalternativ, så att din förvaringslösning alltid passar din livsstil

Se och bygg din egen Walk-in nedan.


Bygg själv

Monterade klädställningar och hyllor

Med våra hängande klädställningar, hyllor och klädstänger kan du maximera ditt förvaringsutrymme med minimala material. Frigör utrymme i ditt rum genom att använda vägg- och takutrymme, vilket ofta förbises. Endast din fantasi sätter gränserna för möjligheterna.


• FSC certifierade trähyllor i ek och furu
• Finns med och utan klädstänger
• Lackerade rör för att bevara originaliteten


Klicka nedan och se alla alternativ


Se allt

Fristående klädhängare

Skapa en industriell känsla i ditt hem med våra fristående klädhängare, designade med mörka eller silverfärgade vattenrör. Dessa ställningar ger karaktär och stil till vilket utrymme som helst.

Våra fristående klädställningar är mångsidiga och låter dig ändra din förvaringslösning efter dina behov. De är flyttbara och finns med hjul. Lägg extra funktionalitet till din klädställning genom att kombinera den med hyllor.

Hitta din favorit via länken nedan


Hitta nu

Elegant enkelhet i en funktionell design.

På RackBuddy har vi utvecklat Original kollektionen med fokus på enkelhet och funktionalitet.

Vi har minimerat komponenterna och maximerat möjligheterna. Våra eleganta garderobs- och förvaringslösningar ger optimalt utnyttjande av utrymmet. Genom att kombinera vattenrör och hyllor i våra monterande designer ger vi dig möjlighet att skapa ett stilrent och organiserat hem.

Låt våra klädställningar och garderobslösningar gjorda av vattenrör utgöra grunden för din inredning och skapa ett utrymme som passar perfekt för dina behov.

Handla nu

Vi specialiserar oss på skräddarsydda garderobs- och förvaringslösningar anpassade efter dina specifika behov.

Klicka nedan för att se alla alternativ och hitta det som passar dig bäst.

Utforska allt

Designa din egen lösning

Har du en unik idé som du bara måste prova? Eller har du specifika behov för din klädställning av vattenrör eller monterade lösning, till exempel när det gäller storlek och design?

På RackBuddy är ingenting omöjligt! Du kan enkelt kombinera olika produkter och skapa din alldeles egna personliga lösning.

Boka ett kostnadsfritt designmöte så kommer vi tillsammans fram till hur vi kan skapa den perfekta lösningen för dig!


Boka här

Tidlösa klädställningar

RackBuddys klädhängare tillverkade av vattenrör erbjuder ett överflöd av alternativ för alla typer av inredning. Våra klädhängare kan anpassas exakt efter dina behov och preferenser. Välj till exempel hjul för ökad rörlighet, hängutrymme för dina jackor och kappor, eller hyllor för att förvara skor och accessoarer.

Våra hyllor och klädställningar med nordisk design är tillverkade av FSC-certifierat trä, vilket ger en naturlig och elegant kontrast till den industriella designen.

Deras flyttbara design öppnar upp för en värld av oändliga möjligheter som skräddarsys exakt efter din inredning och dina behov.


Handla nu

100% återvunnet järn

RackBuddy representerar det hållbara och långvariga valet. Våra lösningar, inklusive våra klädställningar i järn och metall, är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och robusthet. All vår metall är tillverkade av 100% återvunnet järn, vilket inte bara minskar miljöpåverkan utan också säkerställer en stabil och pålitlig konstruktion.

Våra klädställningar är konstruerade för att klara många kilo, vilket ger dig en stabil ställning som tål daglig användning. Du kan alltid montera ihop och demontera dina lösningar när behoven förändras. På så sätt gör du ett hållbart och framtidssäkert val när du väljer RackBuddys lösningar.


Handla nu

Hitta den Frame som passar dig

Fristående klädhängare

De oraffinerade och eleganta klädställningarna i vattenrör, designade med en tidlös estetik.

Se mer

Tak- och väggmonterad

Ett urval av hängande klädhängare, hyllor och klädstänger för att möta varje behov.

Se mer

Original Walk-in

Total frihet i ditt utrymme med våra modulära lösningar, skräddarsydda för att passa dina inviduella behov och önskemål.

Se mer