Tre olika typer av Frame

Frame Golvstående

Den klassiska och ständigt relevanta klädställningen i modern tappning.

Se mer

Frame Väggmonterad

En kollektion av väggmonterade hyllor och klädstänger för alla behov.

Se mer

Frame Walk-in

Våra modulära lösningar ger dig fullständig frihet, oavsett rum och platsbehov.

Se mer
Video with Thumbnail and Play Button

Frame Walk-in

Frame Walk-in är vår modulära lösning som kan skräddarsys 100% efter dina behov:

• Hyllorna kan flyttas fritt runt
• Du kan enkelt växla mellan hyllor och hängare och tillbaka igen
• Du kan utöka med extra moduler om dina behov förändras
Se och bygg din egen Frame Walk-in nedan.


Bygg själv

Frame Väggmonterad

Vår minsta Frame-lösning har massor av genomslagskraft. Från hyllor till klädstänger och allt däremellan är Frame väggmonterad serien kanske liten till storlek, men enorm i användningsmöjligheter!

• 3 olika hylldesigner
• Finns med och utan klädstång
• 2 storlekar av väggmonterade klädstativ
Klicka nedan och se alla möjligheter.


Se allt

Frame Golvstående

Tanken bakom designen av Frame började med en önskan att rama in favoritkläder på ett vackert, enkelt men ändå karaktäristiskt sätt. Utifrån den tanken växte våra Frame golvstående klädställ fram.

Idag omfattar kollektionen två olika storlekar, två olika färger och både med och utan bottenplatta för en komplett look.

Hitta din favorit via länken nedan


Hitta nu

Minimalistisk design i en funktionell miljö

Möt RackBuddy Frame Kollektionen!

Alla onödiga element har skurits bort, och vad som återstår är en geometrisk och modern design i metall där funktionaliteten står i centrum. Frame kollektionen är en serie vackra metall klädhängare, hyllor och väggmonterade lösningar som följer principen om enkelhet och minimalism.

På RackBuddy skapar vi klädhängare i metall och andra platsbesparande lösningar som gör att du kan skapa den bästa miljön för dig själv och resten av familjen i hemmet.

Handla nu

Oavsett vilka behov du har finns det en Frame-lösning för dig. Klicka nedan för att se alla alternativ och hitta det som passar dig bäst.

Utforska allt

Designa din egen lösning

Har du en speciell idé som du bara måste prova? Eller har du specifika behov när det gäller storlek och design för din klädställning i metall eller väggmonterade lösning? Hos RackBuddy är allt möjligt! Du kan enkelt kombinera olika produkter och skapa din helt egna personliga lösning. Boka ett kostnadsfritt designmöte så tar vi en diskussion om hur vi skapar den bästa klädställningen eller förvaringslösningen för dig!


Boka här

Smala men stabila klädhängare

Tanken med Frame kollektionen är att din väggmonterade lösning eller metall klädhängare ska visas upp, så att dina kläder kan hänga i en ram som visar upp din personliga stil. Frame kollektionen använder fyrkantiga former som huvudelement i designen av metall klädhängarna: Först i basen, som utgör den stabila grunden, sedan i den horisontella strukturen som även fungerar som en klädstång högst upp. Skruvar och bultar är framhävda och fungerar som eleganta detaljer till den minimalistiska metalldesignen. Trots det eleganta utseendet är alla klädhängare i metall från Frame kollektionen mycket stabila, oavsett hur många kläder du hänger på dem.


Handla nu

100% återvunnet järn

RackBuddy är det hållbara och långsiktiga valet. Våra lösningar, inklusive våra klädhängare i metall, är tillverkade av kvalitetsmaterial som håller länge och för mycket. All metall är tillverkad av 100% återvunnet järn, och på grund av materialets hållbarhet kan det bära många kilo, vilket ger dig en riktigt stabil klädhängare. Våra minimalistiska Frame-hyllor är tillverkade av ek som har avverkats på ett hållbart och ansvarsfullt sätt i certifierade europeiska skogar. Du gör alltså ett hållbart och långsiktigt val när du väljer lösningar från RackBuddy.


Handla nu

Hitta den Frame som passar dig

Frame Golvstående

Den klassiska och ständigt aktuella klädställningen i modern tappning

Se mer

Frame Väggmonterat

En kollektion av väggmonterade hyllor och klädstänger för alla behov.

Se mer

Frame Walk-in

Våra modulära lösningar ger dig full frihet, oavsett rum och platsbehov.

Se mer