Välkommen in i finansiärens rymliga garderob där allt har sin plats! Garderober är väsentliga för varje sovrums förvaring och här erbjuder en specialdesign ett brett urval av hyllor, förvaringsutrustning, rack och mer. Genom att skapa en anpassad lösning används rummet på ett så optimalt sätt som möjligt. Svarta och mörka tallelement matchar perfekt ägarens eleganta stil. Tillägget av glasdörrar skapar en enastående och lyxig karaktär i sovrummet och delar rummet i två - vilket ger en klädkammarkänsla i sovrummet.

Bli inspirerad och skapa dina drömmars garderob!

Att hålla dina kläder koordinerade och redo att bäras sparar mycket tid och håller din garderob städad. Det är särskilt viktigt när du är upptagen och du har mycket ansvar och tidsfrister på jobbet. Dubbelställ för hängande skjortor optimerar utrymmet och låter dig hålla ett stort antal skor eller lådor på golvet. Öppna trähyllor i garderoben ger enkel åtkomst till vikta kläder och andra tillbehör som slipsar och bälten - en perfekt matchning för ägaren, som älskar att ha garderoben superorganiserad.

Rymliga områden med välplanerade hyllor och enkel åtkomst från sovrummet är en stor fördel för dem med livliga liv och minimal tid. Trähyllorna skapar enkel förvaring för lådor, tillbehör och dekorationer. En ren, rymlig och organiserad garderob hjälper dig att börja dagen mer produktivt. Visa upp dina favoritartiklar med vårt öppna garderobssystem.

Denna anpassade garderob erbjuder mer än bara en plats att hänga dina skjortor och kostymer på. Använd väggmonterade trähyllor för att få ut så mycket som möjligt av din garderob. Hängande hyllor är praktiska och ger ditt utrymme ett estetiskt värde. Svarta konsoler gjorda av vattenrör skapar garderobens moderna men ändå minimalistiska utseende.

The Chef

Det sägs att köket är hjärtat i varje hem. Vi tror att det är sant oavsett om det är ett stort eller ett litet kök. Att designa ditt kök är mycket mer än bara att välja apparater och skåp.

Läs mer

The Architect

Drömmer du om att ha ditt egna kreativa utrymme? Bli inspirerad av arkitektens ljusa och estetiska stil, som domineras av lugnande färgtoner och naturmaterial.

Läs mer

The Sommelier

Om du är en vinkännare eller bara gillar att njuta av en bra flaska vin undrar du förmodligen hur du lagrar alla dina dyrbara flaskor hemma och ändå får förvaringen att se bra och modern ut.

Läs mer

The Botanist

Välkommen in till botanisten med de gröna fingrarna! Här hittar du en sann växtälskare som har mycket speciella förmågor för att få växter och grönska att växa.

Läs mer