Om du är en vinkännare eller bara gillar att njuta av en bra flaska vin undrar du förmodligen hur du lagrar alla dina dyrbara flaskor hemma och ändå får förvaringen att se bra och modern ut – och matchar din inredning hemma. Vi har goda nyheter för dig! Välkommen in i sommelierns vinförråd, där vi delar idéer för hur man utformar och organiserar ett vinrum i ditt egna hem. Oavsett om du har en enorm källare eller ett litet hörn i köket finns det många sätt att skapa en vinförvaring i ditt hem. Tack vare en modern och flexibel lösning baserad på vår Walk-In Collection kan du skapa en praktisk men ändå snygg plats för dina favoritflaskor.

En av de viktigaste delarna av sommelierns vinförvaring är industriella rör som ger en modern och minimalistisk karaktär. Dekorationer som fat omvandlade till vinprovningsbord passar perfekt här. Det är ett perfekt val för de sommelierer som uppskattar modernitet men vill hänvisa till arvet från utmärkta viner. Det finns också flaskhållare på väggen som håller korken blöt hela tiden. Denna lösning är en skräddarsydd lösning som passar källarens mått. Tack vare anpassning används kvadratmeterna i rummet fullt ut, men lämnar fortfarande utrymme för kreativitet och personalisering.

Sommelierns interiör är utrustad med våra trähyllor i mörk furu, som skapar en fantastisk flaskdisplay och tillgången till som är både praktisk och superstilig. Svarta industriella rör av vattenledningar monterade på väggen ger designen en unik touch och lämnar gott om utrymme på golvet för lådor och andra tillbehör. Vinförvaringen använder hela utrymmet men känns fortfarande rymligt.

The Chef

Det sägs att köket är hjärtat i varje hem. Vi tror att det är sant oavsett om det är ett stort eller ett litet kök. Att designa ditt kök är mycket mer än bara att välja apparater och skåp.

Läs mer

The Botanist

Välkommen in till botanisten med de gröna fingrarna! Här hittar du en sann växtälskare som har mycket speciella förmågor för att få växter och grönska att växa.

Läs mer

The Architect

Drömmer du om att ha ditt egna kreativa utrymme? Bli inspirerad av arkitektens ljusa och estetiska stil, som domineras av lugnande färgtoner och naturmaterial.

Läs mer

The Bohemian

Den äventyrliga, frisinnade bohemen välkomnar dig till sitt kreativa rum. Ett hem som kännetecknas av okonventionell inredning, påverkad av konstnärliga och kreativa intressen.

Läs mer