Drömmer du om att ha ditt egna kreativa utrymme? Bli inspirerad av arkitektens ljusa och estetiska stil, som domineras av lugnande färgtoner och naturmaterial. Kreativitet förbättras av kreativa omgivningar. Den perfekta studion ska skapa ett utrymme som gynnar produktivt arbete samtidigt som det ger utrymme för kreativitet och personalisering. Denna interiör utnyttjar en befintlig kontorsenhet och träelement ger ett naturligt och lyxigt utseende. Samtidigt säkerställer den att det är så bekvämt och lämpligt som möjligt.

En organiserad arbetsyta för arkitektstudion är viktig - det hjälper till att hitta verktyg snabbt och enkelt. Det svarta vattenrörets industriella utseende ger en klassisk skandinavisk twist med högkvalitativt ek. Stativets ram är tillverkad av robust ek som har fått en behandling för att uppnå sin mörkbruna färg. Använd vår nordiska samling för att visa dina favoritritningar och låt din personlighet lysa igenom.

Om du vill skapa en mysig studio kan du inte utelämna tillbehör, som ett sätt att värma upp ditt utrymme och göra det mer hemtrevligt. Skapa en översikt över dina verktyg och projekt med våra krokar och häng dem på träställen från Nordic Collection. De passar resten av utrymmet som har en minimalistisk stil med en naturlig och ljus färgpalett.

The Banker

Välkommen in i finansiärens rymliga garderob där allt har sin plats! Garderober är väsentliga för varje sovrums förvaring och här erbjuder en specialdesign ett brett urval av hyllor, förvaringsutrustning, rack och mer.

Läs mer

The Sommelier

Om du är en vinkännare eller bara gillar att njuta av en bra flaska vin undrar du förmodligen hur du lagrar alla dina dyrbara flaskor hemma och ändå får förvaringen att se bra och modern ut.

Läs mer

The Botanist

Välkommen in till botanisten med de gröna fingrarna! Här hittar du en sann växtälskare som har mycket speciella förmågor för att få växter och grönska att växa.

Läs mer

The Chef

Det sägs att köket är hjärtat i varje hem. Vi tror att det är sant oavsett om det är ett stort eller ett litet kök. Att designa ditt kök är mycket mer än bara att välja apparater och skåp.

Läs mer