RackBuddy x Eblers Roskilde: En festival för vänskap och kreativitet

Vi är glada att dela med oss av berättelsen om vårt senaste samarbete med Eblers Roskilde, en festival som förkroppsligar andan av vänskap, kreativitet och musik. I år bidrog vi med en skräddarsydd pergola för att förbättra festivalupplevelsen och blanda vår designexpertis med evenemangets livliga atmosfär. Men innan vi dyker in i detaljerna, låt oss ta en resa genom Eblers Roskildes historia om hur allting började.

Födelsen av Eblers Roskilde

Eblers Roskilde Festival grundades av tre vänner under ledning av Lars Ebler. Idén växte fram för flera år sedan när de bestämde sig för att umgås några dagar innan de skulle gå på den berömda danska Roskildefestivalen. De samlades på Eblers gård och skapade sina egna festligheter inför festivalen. När COVID-19-pandemin slog till och Roskildefestivalen ställdes in två år i rad vägrade Lars att låta traditionen dö ut. Tillsammans med en liten grupp vänner fortsatte ha firandet och döpte det till "Eblers Roskilde". De intima sammankomsterna under dessa utmanande tider blev grunden för det som så småningom skulle växa till ett betydande evenemang. 

Efter pandemin expanderade Eblers Roskilde och bjöd in fler vänner och artister. Från sina blygsamma början blomstrade det till en livlig festival med kända artister som Malte Ebert, Skinz, Alexander Oscar och Lovestick. I år, med framträdanden av Medina, Mads Langer, Nicklas Sahl och Infernal, markerade 2024 festivalens största år med flest deltagare hittills.

 

RackBuddys Bidrag: Pergolan

I år hade RackBuddy privilegiet att bidra till festivalen med en specialbyggd pergola. Konstruerad av silverfärgade vattenrör är pergolan ett fantastiskt tillskott till evenemangsområdet. Den har ett svävande bord, ett barområde och en vackert dekorerad uppsättning med glödlampor och växter, vilket skapar ett mysigt och inbjudande plats för festivalbesökarna att umgås och njuta av festligheterna. 

Vår pergola var designad för att förbättra upplevelsen av de långa danska sommardagarna och erbjuda en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge. Byggd på en befintlig terrass integreras den sömlöst med omgivningen och tillför en touch av elegans och praktikalitet till festivalen. 

En Festival av Inspiration

Historien om Eblers Roskilde är ett bevis på vänskapens kraft och glädjen i att samlas för att fira livet. Vi är hedrade att vara en del av denna resa och bidra till festivalens magi. Ta en titt på videon och bilderna av vår specialbyggda pergola och låt dig inspireras av den kreativa anda som definierar Eblers Roskilde.